Kalasdags - Redaktionsbloggen

Redaktionsbloggen

Här skriver vi om kalasdags.se, vad som händer, hur vi tänker, vart vi är på väg och lite blandat

Nu har vi dragit 3 namn i Toy Story 3-tävlingen

Toy Story 3-tävlingen är nu avslutad och vi har nu dragit tre vinnare bland de floder av rätta svar som kommit in. Det rätta svaret på frågan "Vilket år kom första Toy Story ut" är 1995.

De tre vinnarna har blivit kontaktade via epost och har till på måndag 20/12-2010 kl 22.00 på sig att svara. Har de ej svarat innan dess går priset vidare till nån annan. Detta gör vi för att kunna skicka ut filmerna innan jul.

Stort grattis! Och har du fått mejl från oss så se till att svara oss snabbt :)

toy story
Postat 2010-12-19 23:14 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Grattis Charlotte!

Charlotte Delerba är sist ut av våra vinnare i den stora hösttävlingen "Vinn drömkalaset". Charlotte vann det fina priset från Zilloman där en clown kommer på besök!

Grattis Charlotte, vem är det som kommer få besök av en clown på sitt kalas?

Det var min son Oscar (3,5 år) som vann priset!. Han är fortfarande ovetande om Zillomans härliga clowner och  jag fram emot hans min när han får priset på sin födelsedag i augusti 2011.

Berätta lite mer om Oscar!

Oscar är världens härligaste, underbaraste, busigaste lilla kille med ett stort hjärta av guld. Oscar som är en aktiv kille älskar att bada och åka ruschkana i poolen och leka i snön. Annars är han förtjust i att hjälpa mamma att baka, kolla på scooby doo (just nu favoriten :) och ser som alla barn fram emot tomten skall komma.

Priset kommer från Zilloman

Postat 2010-12-13 21:49 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'