Kalasdags - Redaktionsbloggen

Redaktionsbloggen

Här skriver vi om kalasdags.se, vad som händer, hur vi tänker, vart vi är på väg och lite blandat

Efterlysning: Bästa buset! (avslutad)

Just nu har du chansen att vinna Skönheten och Odjuret i ett combopack (dvs Blu-Ray och DVD i samma förpackning). Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att skicka in ditt och dina barns bästa bus eller godis-bus!

Skicka in buset i kommentarsfältet här nedanför. Alla inskickade (och ofarliga :)) busförslag kommer provas och utvärderas av vår testpatrull och efter höstlovet utser vi fem vinnare!

Filmen Skönheten och Odjuret är Disney trettionde klassiker och har precis kommit i en specialutgåva. Filmen gjordes 1991 och är en av Disneys mest älskade romantiska sagor - om mod, magi och fylld med härlig musik. Vinner du inte ett ex kan du köpa den på discshop!

TIPS! Var noga med att ange din epost - eller ännu hellre - logga in som medlem och skicka in svaret.

bus eller godis Skönheten och Odjuret
Postat 2010-10-25 21:17 | Permalink | Kommentarer (8) | Kommentera

Bilder från Loppis ettårskalas på Café Opera

Kalasdags.se fick vara med när Loppi.se firade ett år på Café Opera. Vilket kalas det blev. Pernilla Wahlgren på scen, cupcakes i långa rader, leksaksbytarbord, minidisco, Mumintroll, ansiktsmålning med mera. Stort tack till Loppi som lät oss komma och visa upp oss!

Vi hade ett eget bord där vi presenterade vår sajt och oss själva.

Vi hade även med oss flera av våra duktiga kalasfixare. Bland annat hade vi Evgenia och hennes två duktiga kollegor som målade ansikten på alla barn som ville ha.

Här ser ni Rebecca snyggt målad :)

Sen hade vi Zilloman som kom med en ballongvikare och clownen Blomma (som också bloggar här på kalasdags.se!).

På plats hade vi också kalascoachen Linnea som berättade om Zillomans tankar om hur man planerar och genomför ett härligt barnkalas. Här sen ni henne tillsammans med ballongvikaren och Blomma som hade fullt upp att vika blommor, svärd, hundar och kaniner.

Här är Loppis egna bilder i ett kändistätt bildspel!


Created with Admarket's flickrSLiDR.

Ett stort tack till alla er som kom och besökte oss och ville vara med och tävla!
/Mia & Rebecca

Katarina Bergegård linda skugge loppi.se
Postat 2010-10-24 22:53 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Härliga kalas!

Kalasdags har synts på lite olika ställen och i lika olika goodiebags på sistone, vilket vi givetvis tycker är jätteroligt!

Vi besökte UnderbarnBARN på Stockholmsmässan (8-10okt) och knöt en massa nya och roliga kontakter. Under mässan delade loppi.se ut 10.000 ex av den sk "dagispåsen" och bland alla godsaker kunde man också hitta kalasdags superfina flyer!

Förra helgen syntes kalasdags i en annan goodiebag på ett mycket lyckat barnevent arrangerat av Skugge&co. Det var lanseringen av Kista gallerias nystartade koncept "kidscourt". Vilken toppenidé att samla allt för barnfamiljen! Läs mer om det på deras webbplats.

Hårfrisörerna uppe på kidscourt var en hit. Alla små barn fick sitta i en bil under klippningen och ville man fanns det en film att kika på bredvid spegeln. Senare blev det bio för alla barnen. Tack för det!

Nu på lördag finns vi med som samarbetspartner på Loppis 1 års kalas på Café Opera. Kolla in fina inbjudan!

Tillsammans med några av våra kalasfixare kommer vi vara där! Det blir clown, ballongvikare, ansiktsmålning och mycket annat. Vi ser fram emot deras kalas. Bilder och rapport kommer sen!

Den 28:e oktober har Cityfamiljen sytt ihop ett en föräldraföreläsning med Malin Alfven och Carlos Rojas och även där kan man hitta vår flyer i en härlig goodiebag. Läs mer om Cityfamiljen under vår Hej där-blogg.

 


Postat 2010-10-21 22:21 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Discokalas i stan!

I fredags hade dottern och hennes två väninnor gemensamt discokalas. Gissa om de var laddade!

På inbjudan hade vi skrivit " Ta med inbjudan och gå direkt till V.I.P kön, och iklädd dig discokläder för dansgolv och varning för paparazzi som kan krypa i buskarna vid ankomst!

3 förväntasfulla och discoklädda 10 åringar stod bakom brorsorna när kompisarna anlände. Brorsorna var dörrvakter och hälsade alla välkomna och bockade av alla på V.I.P listan (kastade vänligt men bestämt ut allas föräldrar med) och alla fick en kalasstämpel på handleden. Värdinnorna delade ut läskbiljetter, lysarmband och blåbål med frukt och en partypinne i. Paparazzi var på plats med....

29 danssugna 10 åringar intog direkt dansgolvet. Vi hade hyrt parkleken invid skolan, stängt alla fönsterluckor så det blev riktigt mörkt, dekorerat med noter och girlanger ifrån panduro. Silverduk på paketbord som en snäll storasyster fint placerade alla paket på.

Musiken hade min dotter laddat ner på en telefon, vi köpte en månads spotify premium och laddade ner en 2 timmars lista. Telefonen kopplade vi sedan till högtalare som vi hyrde tillsammans med discoljus för en mindre peng. Väldigt lyckat och så enkelt! De två dörrvakterna förvandlades till DJ:s och tjejerna hade olika danslekar, såsom limbo, dansstopp mfl.

Vi bjöd på pizza slices ifrån pizzerian invid, popcorn i fina små popcornaskar som vi beställt ifrån Nöjesraketen (www.nojesrakteten.com) och bål och läsk och vatten för de allra svettigaste :).

När man är 10 år vill man fortfarande ha den där godispåsen vid hemgång, och dessa hade tjejerna gjort i ordning själva. Likaså hade de skrivit alla inbjudningskort och scrappat själva. Alla kompisar osade till tjejernas egna mailkonto. Jag tror förberedelserna var lika rolilga som själva kalaset! Och när man är tre familjer som delar på ett kalas är det både roligare att pyssla då det delas upp, och givetvis blir det billigare med. En hit hela vägen!

Ett mycket lyckat kalas, och ben och armar överallt, liksom popcorn...

 

 

 

Postat 2010-10-11 10:20 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'