Kalasdags - Redaktionsbloggen

Redaktionsbloggen

Här skriver vi om kalasdags.se, vad som händer, hur vi tänker, vart vi är på väg och lite blandat

Skolstart!

Nu är nog alla barnen tillbaka i skolan igen. Vår 6-åring har längtat hela sommaren efter att få börja skolan, och första skoldagen var både spännande och lite läskig. En hel drös med nya kompisar att lära känna och plötsligt 2 lärare på 26 barn. Han känner sig mäkta stor och första läxan är inlämnad med stolthet. 

Igår var det föräldramöte och barnkalas togs upp som en punkt. Jag tycker det är en viktig punkt och väldigt bra att tala om, jag var själv inte närvarande men maken kom hem och berättade att det beslöts, och det var ingen längre diskussion, att man bjuder alla. Några flickor föredrar att leka med pojkar och vise versa, att bara bjuda t ex flickor blir väldigt fel om man har en pojke som är bästis med en flicka. Tjejer vill också spela laserdome och killar vill gå på pysselkalas. Men det vet vi ju redan. Det är dyrt att bjuda alla så månadsbarnen får gärna gå samman tyckte många. Vissa barn vill inte ha kalas heller. Vår son ville först ha kalas med sina vänner när han fyllde 5 år och då skulle det vara hemma hos oss.  

Vi hoppas att alla barn har haft en positiv skolstart! Kika in  för inspiration till barnkalasen både under våra teman och lekar samt i vårt fullproppade register med kalasfixare; där vi samlar alla ställen man kan ha sitt kalas på, allt från parklekar till laserdome och pysselkalas. Det finns en hel del roliga nya kalasfixare att spana in!

Postat 2014-08-26 06:28 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Uppdrag: Testa Kaatach Lekland i Stockholm (Tyresö)

Kaatach är ett lekland med en yta av hela 1300 kvm sprängfullt av roliga aktiviteter! 

Självklart kan man även ha sitt barnkalas på Kaatach. Läs mer om Kaatachs barnkalas

Vill du testa Kaatachs lekland?

För att bli antagen till uppdraget krävs att du kan ta dig till Kaatach i Tyresö/Stockholm (Energivägen2, Tyresö) och väl där kan ta bilder (på barn och leklandet) samt skriva en utförlig testrapport från ert besök. Barnen som ska testa måste är lämpligen mellan 2 och 7år. Max antal testare är 6.

Har du en egen blogg som du också kan tänka dig att skriva i så är det ett stort plus i ansökan!

Uppdrag i Testpatrullen

Fyll i dina kontaktuppgifter, vilket kalasarrangemang eller grej du vill testa och skicka in din ansökan till oss.

Har du en blogg där du kan tänka dig att skriva om ditt uppdrag? Fyll i adressen här!


Postat 2012-02-25 10:00 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Uppdrag: Testa kalasaktivitet hos Pick-n-Paint i Göteborg

På Pick-n-Paint kan du måla keramik som sedan glaseras och bränns så du kan ta med dig din skapelse hem.

I ett barnkalas hos Pick-n-Paint ingår keramikmålning där barnen själva får välja vad de vill måla ur barnkalassortimentet, det är en blandning av prydnadsföremål och bruksföremål som fat och muggar.

Läs mer på Pick-n-Paints webbplats

Vill du testa Pick-n-Paints barnkalasaktivitet?

För att bli antagen till uppdraget krävs att du kan ta dig till Pick-n-Paint i Göteborg och väl där kan ta bilder (på barn, lokalen och det ni målar) samt skriva en utförlig testrapport från ert besök. Barnen som ska testa måste vara minst 8 år (optimal ålder enligt Pick-n-Paint är 10 år) och max antal testare är 4 st.

Har du en egen blogg som du också kan tänka dig att skriva i så är det ett stort plus i ansökan!

Uppdrag i Testpatrullen

Fyll i dina kontaktuppgifter, vilket kalasarrangemang eller grej du vill testa och skicka in din ansökan till oss.

Har du en blogg där du kan tänka dig att skriva om ditt uppdrag? Fyll i adressen här!


keramikmålning Pick-n-Paint
Postat 2012-02-22 21:58 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Bloggare och recensenter sökes!

Hej kalasdagsvänner!

Jag sitter just nu och viker en pappersloppa, som ska bli till ett inbjudningskort inför ett stundande 3-årskalas. Under varje flik gömmer sig lite information om kalaset. Lite rolig idé tycker jag, och pappersloppan räcker som extra touch på vår blivande 3-årings allra första kalas med vänner. Det kommer att kalasas på ett traditionellt vis med upplägg tårta, fiskdamm och en och annan lek ur vårt lekregister. Det kommer bjudas in 4 små vänner. Alldeles lagom många för en 3-åring tycker jag. 

 

Medan jag vilar ifrån att vika pappersloppor passar jag på att berätta att vi söker efter bloggare just inom pyssel och hantverk. Vi vill även ha fler som bloggar om tårtor, cupcakes, kakor och varför inte en "baka med barn" bloggare. Även du som jobbar proffessionellt med dessa saker är välkommen att blogga hos oss! Ingen ersättning utgår, men att blogga hos oss är ett utmärkt tillfälle för dig att marknadsföra dig och dina tjänster. Du syns i ett positivt sammanhang gentemot en publik som består av kalassugna och vetgiriga föräldrar och barn.

 

Vi söker även efter recensenter av framförallt barnböcker, kan även vara en barnaktivitet, ett pyssel kit eller liknande. Detta kommer att efterfrågas sporadiskt, då vår egen barnpatrull inte kan rycka ut. Ersättning för detta blir recensionsexet, eller aktiviteten man fått testa osv. Om ni är intresserade av att blogga eller recensera, hör gärna er till mig på : rebecca@kalasdags.se.

Hoppas ni kalasar på och hittar många tips på lekar, födelsedagssånger, aktiviteter, kalasteman, kalasfixare mm här hos oss!

 

Allt gott! /Rebecca

Postat 2011-10-20 13:28 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'