Kalasdags - Redaktionsbloggen

Redaktionsbloggen

Här skriver vi om kalasdags.se, vad som händer, hur vi tänker, vart vi är på väg och lite blandat

Välkommen till kalasdags.se!

Vilken härlig känsla det är när en idé man haft ett tag växt, tagit form och blivit till verklighet!

Vi på kalasdags tycker givevis att det är oerhört kul att nu öppna kalasdags.se! Förhoppningen är att kalasdags.se ska bli den självklara sajten att besöka varje gång det är dags att besöka eller arrangera ett barnkalas. Vare sig det är i stor eller liten skala, ett hemmakalas eller "på stan" kalas så hoppas vi att ni finner många matnyttiga och roliga kalastips och kontakter hos oss. Kom gärna med idéer till oss. Vi samlar tips om alla typer av kalas!

Kalasdags.se kommer givetvis kontinuerligt att byggas på med nytt material och med flera kalasarrangörer. Vi har även flera funktioner och idéer som kommer lanseras under året. Men vi känner oss startklara nu, så överraskar vi på med vidare tips och kalas längre fram!

Kalasdags.se kan ju inte starta utan att dela ut lite presenter! Ett gott skratt förlänger ju livet så ladda upp din bästa kalasbild på familjen/barnet/barnen under din medlemsprofil så är du med i utlottningen av Toy Story 1 och 2. Vems det blir får redaktionen egenhälligt bestämma. Bli medlem och ladda upp fotot här. Lycka till!

Ps. glöm inte att kika in på Ankis presentblogg och Veronikas kortverkstad!!

Med förhoppning om att det blir kul att hänga här inne hos oss! 

Rebecca

Postat 2010-02-24 10:49 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'