Kalasdags - Redaktionsbloggen

Redaktionsbloggen

Här skriver vi om kalasdags.se, vad som händer, hur vi tänker, vart vi är på väg och lite blandat

Härliga sommarvärme!

Jag och Mia har varsitt sommarbarn, dessutom har våra barn roligt nog bytt BF med varandra. Min Hannah blev 10 år i juli, tvåsiffrigt! Åh vilket kalas vi ska ha när kompisarna är tillbaka!

Hannah fundrar över hur hon vill fira sina 10 år med sina kompisar, det blir vid skolstart helt klart och då kommer vi på kalasdags.se ha en stor skolstarttävling vi ser fram emot!!!

Hur Hannah väljer att fira är alltid intressant. Det kan vara allt ifrån pyjamasparty till discokalas eller fotbollskalas. Eftersom hon är en fotbollstjej har hon spanat in vårt tema där. Barn är så finurliga och har ofta så fantastiskt enkla idéer. Har du eller ditt barn ett förslag till ett barnkalastema? Maila oss och bli sommarens kalaskompis! Vi bjuder som tack dig och dina barn på bio!

Hoppas ni njuter av den underbara sommarvärmen, så välförtjänt efter en kall och lång vinter! Och när jag tänker efter är det just så jag minns min barndom. Långa varma sommrar och kalla snörika vintrar. Minnet är ibland härligt selektivt och barnsligt bra kompis :)

P.s Ni har väl visat barnen teckningstävlingen vi har i sommar!? Vår jury ser fram emot alla fina/tokiga/roliga bidrag och vill garanterat ha fler!

Postat 2010-07-16 12:40 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'