Kalasdags - Redaktionsbloggen

Redaktionsbloggen

Här skriver vi om kalasdags.se, vad som händer, hur vi tänker, vart vi är på väg och lite blandat

Kalasdags.se i Aftonbladet

Klipp från dagens (28/10-2011) Aftonbladet där Kalasdags.se's Rebecca Lohk intervjuas om kalastrender, kalasetikett och bjuder på tips för succékalasen.

 

Artikeln i sin helhet går att läsa här "Bästa kalaset för småttingar"

Kalasdags.se i media
Postat 2011-10-28 22:47 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Bloggare och recensenter sökes!

Hej kalasdagsvänner!

Jag sitter just nu och viker en pappersloppa, som ska bli till ett inbjudningskort inför ett stundande 3-årskalas. Under varje flik gömmer sig lite information om kalaset. Lite rolig idé tycker jag, och pappersloppan räcker som extra touch på vår blivande 3-årings allra första kalas med vänner. Det kommer att kalasas på ett traditionellt vis med upplägg tårta, fiskdamm och en och annan lek ur vårt lekregister. Det kommer bjudas in 4 små vänner. Alldeles lagom många för en 3-åring tycker jag. 

 

Medan jag vilar ifrån att vika pappersloppor passar jag på att berätta att vi söker efter bloggare just inom pyssel och hantverk. Vi vill även ha fler som bloggar om tårtor, cupcakes, kakor och varför inte en "baka med barn" bloggare. Även du som jobbar proffessionellt med dessa saker är välkommen att blogga hos oss! Ingen ersättning utgår, men att blogga hos oss är ett utmärkt tillfälle för dig att marknadsföra dig och dina tjänster. Du syns i ett positivt sammanhang gentemot en publik som består av kalassugna och vetgiriga föräldrar och barn.

 

Vi söker även efter recensenter av framförallt barnböcker, kan även vara en barnaktivitet, ett pyssel kit eller liknande. Detta kommer att efterfrågas sporadiskt, då vår egen barnpatrull inte kan rycka ut. Ersättning för detta blir recensionsexet, eller aktiviteten man fått testa osv. Om ni är intresserade av att blogga eller recensera, hör gärna er till mig på : rebecca@kalasdags.se.

Hoppas ni kalasar på och hittar många tips på lekar, födelsedagssånger, aktiviteter, kalasteman, kalasfixare mm här hos oss!

 

Allt gott! /Rebecca

Postat 2011-10-20 13:28 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'