Kalasdags - Redaktionsbloggen

Redaktionsbloggen

Här skriver vi om kalasdags.se, vad som händer, hur vi tänker, vart vi är på väg och lite blandat

Vilken respons!

Vi har fått så mycket positiv respons ifrån våra aktörer i kalasfixar registret, och olika omnämningar i media redan vår första vecka - jätteroligt! Lika roligt är att se att så många hittat till oss!

I skrivande stund håller vi på att sjösätta en del roliga samarbeten. Vi kommer även inom kort kunna presentera två nya bloggar. En clown och cirkusskole blogg samt en blogg om olika kalastips, ska bli roligt att få följa dem.

Vi har några nya tema, lekar och aktiviteter med, ni vet väl att vi fyller på varje vecka? Givetvis med fler kalasfixare med. Vår stora utmaning är att finna inte bara de givna kalsfixarna utan att även få företag att tänka outside-the-box, att inse att de med kan arrangera barnkalas, för att få ett så brett och roligt/kreativt/unikt utbud som bara går. Några sådana kommer vi också att presentera framöver.

Hoppas ni har möjlighet att njuta av dessa soliga dagar!

/Rebecca

 

Postat 2010-05-20 15:24 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Bli medlem och ha chans på Toy Story-filmer (avslutad)

I sommar kommer den efterlängtade uppföljaren Toy Story 3 och redan nu kan man komma i stämning då succéerna Toy Story och Toy Story 2 släpps på som specialutgåva och på Disney Blu-Ray.

 

Nu kan du som blir medlem på kalasdags.se vinna filmerna Toy Story 1 och Toy Story 2. Det är mycket enkelt.

Det är bara att registrera dig och sedan gå in på din profil och ladda upp en bild på dig själv. Gå till fliken "Beskrivning" och ladda upp bilden där.

Av de som registrerat sig under maj månad och laddat upp en medlemsbild kommer vi dra tre vinnare som vardera vinner Toy Story och Toy Story 2 på Disney Blu-ray.

Vinnarna meddelas i början av Juni 2010.

toy story
Postat 2010-05-07 11:04 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'