Kalasdags - Höstens stora tävling - Vinn drömkalaset! (avslutad)


Höstens stora tävling - Vinn drömkalaset! (avslutad)


Vi är så stolta över att nu kunna presentera höstens stora tävling - Vinn ditt drömkalas! Och ett drömkalas kan det verkligen bli tillsammans med våra sponsorer som kommer dela ut såå fina priser!

Vad sägs till exempel om presentkort på kalasprylar, besök av en clown, att få ha ditt kalas på polismuseet, en superhjältedräkt, besök av en ansiktsmålare, fina leksaker, fiskdammsset och ett kul kalas för pyssliga barn! Blir inte det ett DRÖMKALAS så säg!?

Tävlingen går kort och gott ut på att bli medlem eller anmäla sig till nyhetsbrevet. Bland de som anmält sig till nyhetsbrev eller blivit medlemmar kommer vi dra 9 vinnare så chansen att vinna är stor!  Läs mer om alla fina priser nedanför!

Dela gärna med dig och bjud in vännerna på Facebook och Twitter att delta!


Anmäl till nyhetsbrev

Ange epost, namn och vart du bor

Giltighetstiden på vinsterna är ett år. Vinnarna koras i slutet på oktober och kommer att kontaktas av Kalasdags.se och presenteras här på sajten.

Sponsorer och priser

Vinn ett presentkort värde 500 kr som du kan välja och vraka bland över 45 roliga tema med barnkalastillbehör hos www.kalaslagret.se.

För att vinna det här fina priset behöver du värva medlemmar till vår facebooksida.

Gör så här

1. Gå till vår facebooksida

2. Tryck på "Föreslå för vänner" just under vår bild inne på sidan

3. Tipsa alla dina vänner om att gilla Kalasdags på Facebook.

Vi kommer i slutet på oktober att fråga en slumpvald ny medlem vem som värvade honom/henne. Den personen kommer vinna 500 kronor att handla valfria kalastillbehör på kalaslagret.se. Det kan vara du! :)


Vinsten kommer från


 

Bli ansiktsmålad av Evgenia från P-ArtDesign!

Till kalas kommer jag ansiktsmålad och uppklädd om det är något tema som gäller. Jag tar med mig speciella färger & glitter (allergitestade och anpassade för barn) och min katalog där man kan hitta massa spännande målningar. Barnen får välja det de vill ha. Färgerna torkar ganska snabbt, kladdar inte och är lätta att tvättas bort med vanligt vatten.


Vinsten kommer från P-ArtDesign


För att kunna vinna detta eller andra fina priser i vår tävling "Vinn Drömkalaset" behöver du bara lägga in din epostadress i vårt register! Superenkelt! 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Läs mer om tävlingen.

Barnkalas på Polismuseet i Stockholm

Den som vinner ett barnkalas på Polismuseet får bjuda in 7 vänner och fira sin födelsedag tillsammans med Kalaspolisen.

Kalaspolisen är en student från Polishögskolan som under kalaset berättar om polisen och bland annat visar vilken utrustning en polis har i sitt bälte.

Självklart finns det också tid för mat, tårta och presentöppning samt lek i den riktiga polisbil som finns i museets barnutställning Polis, polis... där kalaset hålls.


Vinsten kommer från:


För att kunna vinna detta eller andra fina priser i tävlingen "Vinn Drömkalaset" behöver du bara lägga in din epostadress i vårt register! Superenkelt! 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Läs mer om tävlingen.

Kul kalas för pyssliga barn!På ett barnkalas på Pick-n-Paint får alla barnen måla varsitt keramikföremål som vi sedan glaserar och bränner. Det finns över 20 fina föremål att välja mellan för barnen, allt från gulliga drakar och hästar till härliga muggar. Vi berättar för barnen hur man gör och finns sedan där och hjälper till när det behövs.

När det är färdigmålat dukar vi fram tallrikar, servetter och en Festis per barn. Det enda du behöver tänka på som förälder är att ta med dig något gott att bjuda barnen på, kanske tårta eller glass.

Ett kalas på Pick-n-Paint passar barn från 8år. Vinsten gäller ett kalas för 10 deltagare.


Vinsten kommer från:


För att kunna vinna detta eller andra fina priser behöver du bara lägga in din epostadress i vårt register! Superenkelt! 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Läs mer om tävlingen.

Presentkort på 500kr hos Barnkalaset.seBarnkalaset.se är din kalasbutik på nätet där du hittar allt till kalaset, kalastillbehör som gör barnkalaset till något extra.

Med över 55 olika kalasteman att välja mellan, finns det något till alla.


Vinsten kommer från


För att kunna vinna detta eller andra fina priser i vår tävling "Vinn Drömkalaset" behöver du bara lägga in din epostadress i vårt register! Superenkelt! 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Läs mer om tävlingen.

Exempel på upplägg
Det hela börjar med att clownen och låtsasdjuret Sixten bjuder in till kalasshowen som baseras på trollerier och skoj. Hon har med sig roliga hattar och barnen får vara assistenter. Clownen avslutar med att måla en röd prick på näsan på alla barn. Hon skriver en clownautograf och gör ballongfigurer till alla.

Vi medtar en present till födelsedagsbarnet och passande musik som ramar in besöket extra fint

Total tid: 45 min

Värde ca 4 000 kr inkl allt.

Vi utgår från Stockholm, Göteborg och Malmö


Vinsten kommer från

 


 

För att kunna vinna detta eller andra fina priser i vår tävling "Vinn drömkalaset" behöver du bara lägga in din epostadress i vårt register! Superenkelt! 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Läs mer om tävlingen.

Superhjältedräkt

Du får välja på en Rosa Supergirldräkt eller Anakin Skywalkerdräkt från Kalaspinglan.se. Supergirldräkten finns i storlek 3-5år och 5-7år och Anakindräkten i storlek 3-5år, 5-7år och 8-10år. 

(skulle inte storlekarna passa så kan det ju bli en fin present att ge bort till någon annan)

Förutom fina maskeraddräkter och prinsessklänningar har Kalaspinglan.se allt man behöver till barnkalaset i form av kalastillbehör (ca 80 olika teman), tårtdekorationer, pinator och leksaker till godispåsen.


Vinsterna kommer från:


För att kunna vinna detta eller andra fina priser i vår tävling "Vinn Drömkalaset" behöver du bara lägga in din epostadress i vårt register! Superenkelt!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Läs mer om tävlingen

 

Brickset i trä - Birthday Breakfast


En frukostbricka med allt för födelsedagsfrukosten!

Består av en cerise träbricka med hundmotiv, tre brödskivor, limpa, festlig tårta, citron, banan, mjölktetra och kniv. Trämaten sitter ihop med kardborre och kan delas med den medföljande kniven.

Allt är tillverkat i trä och målat med giftfria färger.

Storlek: Brickan är 21,5 x 27 x 4 cm. Tårtan är 11 x 11 x 4,5 cm.

Klicka för mer info!

Fiskdammset

Smultronbyns egna Fiskdammset, komplett med alla nödvändiga tillbehör.

I setet ingår; tygdraperi, justerbar draperistång och fiskespö med klädnypa. Dessutom ingår två lekhäften med kalaslekar för små och stora barn, sammanlagt 24 olika uppskattade barnlekar.

En fiskdamm är alltid en uppskattad avslutning på ett barnkalas! Setet är en fin doppresent som barnet kan ta fram varje år på sina framtida barnkalas.

Storlek: Draperi 100 cm brett och 145 cm högt, fiskespö ca 65-70 cm långt. Passar i dörrhål 70-100 cm breda.

Klicka här för mer info!


Vinsterna kommer från:


För att kunna vinna dessa eller andra fina priser i tävlingen "Vinn drömkalaset" behöver du bara lägga in din epostadress i vårt register! Superenkelt! 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev


Läs mer om tävlingen.


Publicerat: 2010-09-12 23:51:09
Läst: 19647 gånger

(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-09-14 20:26   Kalasdags.se
Hej Anna!
Du är medlem sen innan och fick därför ej något bekräftelsemejl, men självklart är du med i tävlingen!
/Mia, kalasdags.se
 
2010-09-14 13:32   Anna Björklund
Hej! Jag har anmält mig till nyhetsbrevet men har inte fått något bekräftelsemail som utlovat. Hoppas jag inte missar tävlingen nu bara...
 


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'