Kalasdags - Redaktionsbloggen

Redaktionsbloggen

Här skriver vi om kalasdags.se, vad som händer, hur vi tänker, vart vi är på väg och lite blandat

9 årskalas!

För ett litet tag sedan firade vi vår son och hans kompis 9 årsdag. De ville gärna ha ett gemensamt kalas, och det tycker vi föräldrar är toppen. Delad glädje är dubbel glädje, hälften så mycket fix och fler vuxna på kalaset. Det blir skönare stämning då tycker jag. Mer tid för barnen och för själva upplägget.

Killarna våra valde ett "på stan" kalas. Och hade jag svarat på vår månadens fråga, som är en nyhet på vår första sida, så hade jag svarat - bara pojkar eller flickor. Däremot har vi nästan alltid bjudit hela klassen tidigare.

Det blev ett go-kart kalas och allt kring go-karten var toppen, däremot kan man ha åsikter om pizzan och glassen som serverades och beskrevs i kalaspaketet. Det är ju go-kart de är bra på såklart, men jag meddelade att det var för lite, men mycket god, pizza och sedan serverades lättglass, kom igen, det är barnkalas. Barn kan väl ändå få riktig glass. Men det blev väldigt många skratt där i hallen och de flesta hade inte kört go-kart tidigare, det var mäkta spännande och pirrigt! Så fick killarna varsitt körkort att ta med hem ;)

Till go-kart hallen tog vi med hemma pysslade godispåsar och och det fanns gott om tid att öppna presenter och för att tacka kompisarna. De hade ett trevligt kalasrum.

En del kalasfix tycker jag är kul. Annars är jag ingen pysselmamma. Att göra fina/roliga påsar och inbjudningar tycker jag är kul att göra tillsammans med barnen. I år hade vi en super kul bild på killarna som blev bakgrunden i inbjudan.


P.S Har du en prins eller en prinsessa hemma? Missa i så fall inte att kika in på vår fina nya kalastävling som kommer upp inom kort!

Postat 2011-02-16 11:25 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'