Kalasdags - Redaktionsbloggen

Redaktionsbloggen

Här skriver vi om kalasdags.se, vad som händer, hur vi tänker, vart vi är på väg och lite blandat

Vad ska man ha för ett kalas? Och vad gillar barnen egentligen bäst?

Fasar du över barnens barnkalas som närmar sig eller ser du fram emot det och planerar veckor i förväg? Tycker du enkelt blir bäst eller ska det vara inhyrda fixare eller på lokal? Vad ska man ha för ett kalas? Och vad gillar barnen egentligen bäst?

Idén till kalasdags.se föddes ur frustation. Vad kunde vi hitta på när våra barn, som fyller i slutet av året,  meddelade att de ville ha kalas. I nästa mening önskades ett slags dinosauriekalas, men det hade redan Kalle, Fawaz och Adam haft.  Vi började googla, huvudet var tomt på ideér. Så började samlandet av tips och inspiration och idén till kalasdags.se föddes. 

Vid starten av kalasdags.se insåg vi att det inte vara så knepigt eller heller behöver vara speciellt dyrt att ordna kalas. Oftast är lekar som dansstopp ändå roligast och körs lika bra både på hemmakalas som på discokalas hos den lokala dansstudion. Och alla lekar kan tvistas om så de passar teman.  Flera kalasbarn kan firas samtidigt och det är kul att planera kalaset med barnen. Vi har massvis med tips under våra teman och under våra lekar för hemmakalas. Och vi har snart samlat 1000 olika kalasfixare -ställen och artister, av olika slag runt om i Sverige! 

En ny termin har precis startat och födelsedagar stundar. Vi hoppas ni finner  inspiration för alla sorts kalas här hos oss. 

Har ert barn ett tema de önskar eller har ni en kalasidé att dela med er av eller som vi kan utveckla tar vi gärna emot tips!

Postat 2016-01-12 19:29 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'