Kalasdags - Redaktionsbloggen - Teckningstävling - alla barn kan delta! (avslutad)

Redaktionsbloggen

Här skriver vi om kalasdags.se, vad som händer, hur vi tänker, vart vi är på väg och lite blandat

Teckningstävling - alla barn kan delta! (avslutad)

Barn älskar att rita och vill gärna visa upp för andra vad de ritat. Därför vill vi ge alla barn (upp till 14 år) chansen att delta i en teckningstävling och startar nu vår första teckningstävling!

Man kan vinna finfina priser från filmen Prinsessan och Grodan (bland annat DVD, t-shirts och vattenflaskor).

Regler

1. Teckningen ska antingen föreställa en prinsessa och groda eller fri tolkning av "min egen tårta". Den kan vara gjord på papper eller digitalt framställd i nåt bildskaparprogram (tex MS Paint, Paint Shop Pro, Corel Draw eller dylikt.)

2.  Skanna in eller fotografera av teckningen (om den inte är digital redan från början) och lägg upp den direkt på tävlingssidan. Skriv vad barnet heter och hur gammal han/hon är. Vill du skicka med en liten förklarande text är det jättekul!

3. Har du inte möjlighet att själv lägga upp bild på teckningen kan du skicka in den till kalasdags.se Bylevägen 109 18652 VALLENTUNA. Skriv barnets namn, ålder samt ditt namn och epostadress.

För inskickade teckningar gäller att vi fotar av dem och lägger upp dem på tävlingssidan. Tyvärr kommer vi inte kunna skicka tillbaka teckningen - om ni inte skickat med adresserat och frankerat kuvert.

4. Alla teckningar som kommer in finns på tävlingssidan och i slutet av sommaren kommer juryn dra 3 vinnare. Juryn består av Kalasdags.se, Sarah Sheppard och Viktoria Purser.

5. Ev vinstskatt betalas av vinnaren och juryns beslut går ej att överklaga.

Om juryn

Sarah Sheppard är grafisk designer, illustratör och dinomamman nummer 1. Hennes debutbok Massor av dinosaurier nominerades till Augustpriset och har sedan följts av ytterligare en succébok om dinosaurier - Varning för köttgänget och nu går det också att beställa pysselböcker med Sarahs fina vasständer och långhalsar..

Sarah kommer säkerligen gilla en teckning av en T-Rex i prinsessklänning eller en Äggtjuv som hoppar upp ur tårtan, men uppmanar dig att låta fantasin och färgerna flöda fritt.

Viktoria Purser bor i Knutsford utanför Manchester (England) med sina egna två prinsessor och man. Förutom jobbet i Manchester driver hon ThreeTenDesign där hon jobbar med grafisk deisgn. Hon har jobbat med kortdesign och i många år sålt sina handgjorda kort på DesignTorget.

Satsa på smarta detaljer och snygga mönster om du vill vinna Viktorias gillande, men det viktigaste är såklart din personliga touch! :)

 

 

 

 

 

 

 

Inlagt 2010-06-18 22:31 | Läst 29015 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'