Kalasdags - Hej där! - Hej där, Zilloman!

Hej där!

Här intervjuar vi olika kalasfixare och andra aktörer vi vill veta mer om.

Hej där, Zilloman!

Moa Persson, kalascoach Zilloman clown&event

Berätta lite mer om Zilloman och vilka ni är som står bakom?

Zilloman clown & event är ett barn- och familjeventbolag som underhåller på företag, handelsplatser såsom på privata barnkalas.
Idag är vi 5 personer som i ett dynamiskt och välmixat team arbetar tillsammans i ZILLOMAN clown & event, en del av Zillomangruppen AB. Därutöver har vi ca 35 duktiga medarbetare som gör olika former av artistiska och andra insatser på enskilda uppdrag. Av dessa medarbetare har många även dokumenterad erfarenhet av arbete i pedagogiska barn- och familjesammanhang som t ex fritids & skola.
Kalasservicen har funnits i 7 år och erbjuder barnunderhållning och aktiviteter på privata barnkalas och familjefester. Gemensamt för alla våra kalasbesök är att vi sprider glädje, ser till att alla små gäster och de vuxna trivs tillsammans och att kalaset blir något man aldrig glömmer. Gästerna går hem med ett fint leende på läpparna!

Hur kan ett skräddarsytt kalas med er se ut?

Barnsligt enkelt. Vi kan med glädje hjälpa till med just det som våra kunder önskar. Det kan vara allt från ett besök med en Clown som busar & skojar med födelsedagsbarnet & alla gäster till ett helt kalaspaket som innehåller allt. Du behöver inte ens tänka på disken. Mingel, paketöppning, servering av korv, barnbuffé el liknande, ansiktsmålning, lekar, servering av fika med tårta och bullar, Trollerishow med vår Clown eller liknande figur, figurballonger och fiskdamm till alla barn.
En riktigt skön och rolig fest och Du behöver inte lyfta ett finger. Vi ordnar med allt kring fika och servering av korv eller gröna snacks. Clownen och våra glada Kalasvärdinnor tar hand om allt. Från gästernas ankomst, tillsammans med er familj, till undanplockning. För att ni helt skall kunna ägna er åt alla gäster försvinner till och med disken efteråt!

Vad är ditt bästa kalastips?

Låter som en klyscha men "Lagom är bäst"!

Läs mer om Zilloman Clown & Event

TAGGAR: intervju  Zilloman 
Kategorier:
Clowner Trollkarlar och magiker 
Inlagt 2010-09-15 17:53 | Läst 32518 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'