Kalasdags - Hej där!

Hej där!

Här intervjuar vi olika kalasfixare och andra aktörer vi vill veta mer om.

Hej där, Skojiga Events!


Helena Lewin, clown och grundare av Skojiga Events

Berätta lite mer om Skojiga Events och vilka som ligger bakom?

Skojiga Events är skapad mig, Helena Lewin som har varit clown i många år, kanske ända sedan jag föddes! Än så länge är det bara jag som håller i allting. Jag har jobbat som som clown i Dublin och London i olika sammanhang, på kalas och event samt även som Clown Doktor på barnsjukhus. Jag är utbildad skådespelare och hade mycket clownlektioner på teaterskolan som jag sedan vidareutbilde mig genom diverse kurser. När jag flyttade hem till Sverige för ca ett år sedan tänkte jag att det skulle vara skoj att fortsätta jobba med kalas och hade ingen aning om att det faktiskt fanns en marknad och till min glädje fanns det en sådan. Så efter lite funderingar startade jag Skojiga Events som jag planerar att utvidga med fler medarbetare och annat smått och gott.

Vad erbjuder ni för typ av kalas och vart håller kalasen hus?

Skojiga Events erbjuder temalagda kalas där en rolig figur- Clown, Prinsessa, Pirat eller Disco Diva kommer till kalaset och underhåller. Det är interaktivt med lekar, trolleri, bubbeldisko och ballongfigurer. Självklart så är det olika mellan de olika figurerna och hur kalasen är utformade men det är i stort sätt vad det brukar innehålla. Skojiga Events brukar också ta del i event så som gårdsfester, stadsfester eller festivaler som ansiktsmålnings- och ballongfigurskonstnär som en extra touch på eventet.

Vad har du själv för bra kalastips?

Hmmm, ballonger är ett trevligt inslag och clown förstås! :)

intervju
Postat 2010-09-26 23:08 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Hej där, Zilloman!

Moa Persson, kalascoach Zilloman clown&event

Berätta lite mer om Zilloman och vilka ni är som står bakom?

Zilloman clown & event är ett barn- och familjeventbolag som underhåller på företag, handelsplatser såsom på privata barnkalas.
Idag är vi 5 personer som i ett dynamiskt och välmixat team arbetar tillsammans i ZILLOMAN clown & event, en del av Zillomangruppen AB. Därutöver har vi ca 35 duktiga medarbetare som gör olika former av artistiska och andra insatser på enskilda uppdrag. Av dessa medarbetare har många även dokumenterad erfarenhet av arbete i pedagogiska barn- och familjesammanhang som t ex fritids & skola.
Kalasservicen har funnits i 7 år och erbjuder barnunderhållning och aktiviteter på privata barnkalas och familjefester. Gemensamt för alla våra kalasbesök är att vi sprider glädje, ser till att alla små gäster och de vuxna trivs tillsammans och att kalaset blir något man aldrig glömmer. Gästerna går hem med ett fint leende på läpparna!

Hur kan ett skräddarsytt kalas med er se ut?

Barnsligt enkelt. Vi kan med glädje hjälpa till med just det som våra kunder önskar. Det kan vara allt från ett besök med en Clown som busar & skojar med födelsedagsbarnet & alla gäster till ett helt kalaspaket som innehåller allt. Du behöver inte ens tänka på disken. Mingel, paketöppning, servering av korv, barnbuffé el liknande, ansiktsmålning, lekar, servering av fika med tårta och bullar, Trollerishow med vår Clown eller liknande figur, figurballonger och fiskdamm till alla barn.
En riktigt skön och rolig fest och Du behöver inte lyfta ett finger. Vi ordnar med allt kring fika och servering av korv eller gröna snacks. Clownen och våra glada Kalasvärdinnor tar hand om allt. Från gästernas ankomst, tillsammans med er familj, till undanplockning. För att ni helt skall kunna ägna er åt alla gäster försvinner till och med disken efteråt!

Vad är ditt bästa kalastips?

Låter som en klyscha men "Lagom är bäst"!

Läs mer om Zilloman Clown & Event

intervju Zilloman
Postat 2010-09-15 17:53 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'