Kalasdags - Hej där!

Hej där!

Här intervjuar vi olika kalasfixare och andra aktörer vi vill veta mer om.

Hej där House of Deco!

Ni har startat en webbutik som säljer kalasdekorationer, berätta mer om era produkter och hur det fungerar!

Vi säljer färdiga dekorationsboxar som ingår alla dekorationer till kalaset eller festen. Utifrån temat som kunden väljer får man med allt ifrån girlanger, ballonger, tallrikar och glas. Det ska vara enkelt och resultatet ska bli perfekt. För oavsett om du har noll tid eller all tid i världen, vill du såklart ha kul och skapa unika kalas. Därför tar vi hand om den tidskrävande uppgiften att leta upp de perfekta dekorationerna så Du kan hylla dem du älskar. 

 

Hur föddes idén till att sälja kalasdekorationer och vilka är ni?

House of Deco grundades i vår kärlek till temafester. Under flera års tid har vi planerat och genomfört otaliga middagar, födelsedagsfester, Halloweenfester och Nyårsfester och alltid med dekorationer i fokus. Vi har lyckats bygga upp ett rykte om oss att planera de roligaste festerna och aldrig utan ett tema, vilket varit både till våra gästers glädje och förtvivlan. House of Deco växte fram i frustrationen av att vi inte hittade de perfekta dekorationerna till dessa fester. Tillställningar behöver människor och god mat, men för att sätta guldkant och göra det till en fest, behövs en röd tråd – det är där dekorationer kommer in. Så för att ta tillvara på livets alla guldklimpar kom vi på den briljanta idén att sälja färdiga dekorationsboxar för alla minnesvärda ögonblick.

 

Sophia närmar sig en examen som Konceptutvecklare inom Event och Besöksnäring från IHM Business School. Sophia har tidigare erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen inom Sverige så väl som Österrike och Grekland. Hon har även jobbat med event och möten på en av Sveriges största hotellkedjor. Sophia är en fena på strategisk planering och projektledning och har en enorm drivkraft.

 

Jenny närmar sig en kandidatexamen i Marknadskommunikation och IT från Stockholms Universitet. Jenny har jobbat inom sälj för större koncerner såsom XXL och RNB samt arbetat som projektledare och administratör för ett eventbolag i Stockholm. Jennys styrka är en stor kreativitet och en förmåga att sälja vad som helst.


Vad är ert bästa dekorationstips för barnkalas?

More is More!

Det kan aldrig bli för glittrigt eller för färgglatt! 

Postat 2017-04-12 11:50 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'