Kalasdags - Det här är kalasdags


Det här är kalasdags

Om sajten, vår vision och lite om oss som står bakom.

Vad roligt att du vill läsa mer om kalasdags och oss som står bakom sajten!

Vår idé med kalasdags.se

Kalas ska vara enkelt och kul att ordna! Många föräldrar tycker att barnkalas kul men också ett stressmoment. Dels är det svårt att hitta idéer som passar barnet, bostaden och plånboken, men också att det är svårt och jobbigt att arrangera kalaset och få till alla moment som behövs för att det ska bli lyckat.

Kalasdags.se vill bli den självklara samlingsplatsen för alla de som planerar barnkalas och vill hitta inspiration och nya idéer. Tanken är föräldrar och barn lätt och smidigt ska hitta massvis av nya kalasidéer, hitta vad som finns i närområdet och inspireras av våra kalasteman och kalasbloggare.

Kalasdags.se ska vara gratis så att alla barn och deras föräldrar kan hitta kalastips som passar just dem.
Kalasdags.se ska vara en effektiv kanal för annonsörer som vill nå Sveriges barnfamiljer.

Läs mer i vårt pressmeddelande

Vi som gör Kalasdags.se

Vi som kläckt idén och startat kalasdags.se heter Rebecca Byron Lohk och Mia Althoff och vi tycker själva att vi är en bra kombination. :) Vi har gedigen kunskap och stor erfarenhet av att driva företag, bygga och underhålla webbplatser. Vi har ett brett kontaktnät som spänner över många områden och nischer. Tillsammans har vi dessutom 6 barn och otaliga barnkalas, både som arrangör och besökare, bakom oss. Det är kanske den största tillgången.

Samarbeten

Vill du annonsera, bidra med tävlingspriser, medverka i vår goodiebag eller samarbeta på något annat sätt? Ta då kontakt med rebecca@kalasdags.se!

Våra bloggare

Vi har knutit till oss ett par riktiga ess till bloggare och det är vi mycket stolta över! Vi täcker in allt från kortmakeri till presentförslag till kalascoachning till recept till tårtkreationer till gör-det-självtips och som grädde på moset massa skojiga tävlingar!

Följ oss i olika andra medier

Välkommen till kalasdags!
(Logga in för att skriva en kommentar)
2011-10-29 11:08   Kalasdags.se
Hej Emma, i bloggen Kalasmat med Barnochmat.se kan du hitta en del tips
 
2011-04-14 12:38   emma
Hej!

Läste artikeln om familjen Lohk på ICAs allergisajt, där det stod att det skulle finnas fiffiga kalastips för barn med födoämnesallergier på den här sajten. Jag tycker att jag har letat runt hela sajten, men har inte lyckats hitta några allergitips? Var har ni gömt dem någonstans?
 

Om kalasdags > Det här är kalasdags


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'