Kalasdags - Hej där!

Hej där!

Här intervjuar vi olika kalasfixare och andra aktörer vi vill veta mer om.

Hej där, Sanna, Christina och Linnea

Sanna Kaakinen Linnea Svensson Christina Kaakinen - arrangörer av Mammamingel 2013

Ni ska ordna ett mammamingel i slutet på Maj, vad är ett mammamingel?

Mammamingel 2013 är ett event som riktar sig till mammor i alla åldrar ifrån hela Sverige. En plats där man helt enkelt träffar andra likasinnade människor som kanske har samma intressen, och som man får möjlighet att lära känna och knyta kontakt med.

Vad kommer man som besökare kunna göra? Vilka riktar ni er till? Får inga pappor komma?

Under eftermiddagen och kvällen finns möjlighet att shoppa ifrån våra fina utställare, delta i mängder av som stora som små tävlingar och lyssna till intressanta föreläsningar. Vi kommer även att äta trerätters middag tillsammans och bjuda på ett och annat ifrån våra samarbetspartners.

Vi riktar oss till mammor i alla åldrar ifrån hela Sverige. Vi har denna gång valt att inte rikta oss till pappor, men tankarna finns om att arrangera ett event även för dom längre fram.

Så, berätta om detaljerna, vad kostar det, hur anmäler man sig osv?

Vi har 6 stycken olika biljettmöjligheter, bokning sker via mammamingel@outlook.com senast den 2 maj 2013. Vi har endast 100 stycken biljetter så boka i tid! Läs mer om detaljer och olika biljetter här

Arrangörer: Sanna Kaakinen (http://mammasvardag.se), Linnea Svensson (http://hjarternio.blogspot.se/) och Christina Kaakinen (http://mittandraliv.vimedbarn.se/)

Ladda ner Mammamingelaffishen

Postat 2013-04-14 20:48 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'