Kalasdags - Hej där! - Hej där, Rarabarn.se!

Hej där!

Här intervjuar vi olika kalasfixare och andra aktörer vi vill veta mer om.

Hej där, Rarabarn.se!


Eva Hamberg från webbshoppen rarabarn.se 

Berätta lite mer om er fina webbutik!

Rarabarn.se lanserades sommaren 2008. Idén var att ta hem leksaker från framförallt USA som var ovanliga på den svenska marknaden. Efter ungefär ett år utökade vi sortimentet att inkludera haklappar i lite roligare mönster och design jämfört med traditionella haklappar.

Vad för saker kan man handla hos er?

 


Vår storsäljare är Uglydolls. Vi kan stoltsera med att vara den webbshop i Sverige som har det bredaste sortimentet av dessa fulingar och det är jätteroligt!

Förutom samlardockor säljer vi också byggsystemet Zoob, magnetiska påklädningsdockor, utklädningskläder, musikinstrument, haklappar och en hel del annat.

Vi har massor av roliga haklappar som vi tagit hem från bland annat USA och Australien med coola mönster och design. Vi säljer också en serie haklappar som vi själva designat: 'Retro Collection'. Haklapparna har sålt jättebra och det är vi superglada för. Vi har massor av idéer på nya mönster passande haklappar och hoppas kunna utöka kollektionen!

Nu höll jag på att glömma att nämna våra inbjudningskort och gratulationskort, också dessa av egen design! Roliga inbjudningskort brukar vara populära!

Vilket är ditt eget bästa kalastips?

Självklart ska ett bra barnkalas avslutas med något spännande tex. fiskdamm. Ett annorlunda koncept som vuxit fram i vår familj istället för fiskdamm är en spännande, nervpirrande och fantastiskt rolig skattjakt som går ut på att hitta godispåsarna som Godismonstret gömt.

Barnen får ledtrådar för att söka sig fram till skattgömman där både godispåsarna och Godismonstret i egen hög 'person' befinner sig.

Det är värt att nämnas att leken passar bättre för lite större barn. Vi hade en gång med en 4-åring som blev alldeles förtvivlad när han träffade godismonstret...

 

 

Inlagt 2010-08-26 23:21 | Läst 27312 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'