Kalasdags - Hej där! - Hej där Elin Entertainment!

Hej där!

Här intervjuar vi olika kalasfixare och andra aktörer vi vill veta mer om.

Hej där Elin Entertainment!

Elin Sjöberg, ElinEntertainment

Först, vem är Galaxa?

GALAXA är en ny superhjälte! GALAXA kommer ifrån rymden och har kommit hit till Tellus för att underhålla barn och utföra spännande uppdrag! I GALAXA`S nya singel berättar hon om hur allt gick till när hon blev GALAXA. GALAXA har varit ute och turnerat sedan starten i maj 2010, nu väntar ett kommande album och fler spelningar ute bland barn.

Läs mer om Galaxa

Och Elin Entertainment, vad för slags barnkalas erbjuder ni?

Vi erbjuder det som kunden önskar!! Vill man ha konstgjord sand till hawaiitemat, fixar vi det HAHA Vanligaste är dock att man väljer mellan de teman vi har, dvs. allt från prinsess- till vattenparty.

Vi försöker ständigt att uppdatera efter kundernas önskningar, att följa trenden är superviktigt!
Vårt motto är att alla barnen ska känna sig delaktiga i våra lekar, att de små får vara med och hjälpa oss med ledtrådar efter skatten osv. Sen är det alltid ett plus om det är bra dekorerat!

Det vi gör är att vi tar hand om hela kalaset från början till slut! Kunden väljer ett tema som vi utgår efter! Vi har med oss lekledare, presentpåsar, dekorationer, porslin, musikutrustning, all förtäring! Som förälder behöver de inte ordna med någonting, utan kan fokusera på att fota och se barnen ha kul!!

Vilket barnkalas eller tema är mest poppis just nu?
Nu är det mycket superhjältar som imponerar på barnen, så efterfrågan på superhjälte-tema är mest poppis just nu! Men fortfarande är Prins och Prinsesstema något som de små vill ha!

Kategorier:
Rymden Superhjälte 
Inlagt 2011-03-16 21:37 | Läst 22708 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
2014-04-11 21:35  
Hallå där!! Varför är det inte lämpligt att min dotter blir målad som den tuffa och starka Batman, istället ska hon vara den duktiga och fina lilla prinsessan? Blir sÅ TRÖTT
Har vi inte kommit så långt i vårt så kallade "jämlika" samhälle att vi inte längre delar in våra barn i sådana tydliga könsroller och klaga då inte på att barnen själva har valt det, det är ju vi som påverkar våra barns syn på hur saker och ting "ska vara".
Jag tycker ni ska ändra detta på den här sidan. Var inte så gammaldagsa, vi lever i 2014 inte 1914!
 
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'