Kalasdags - Big Hero 6

Det unga geniet och roboten Baymax under den allra första flygturen. ©2015 Disney
Roboten Baymax är designad för att hjälpa människor. Han är fylld av medkänsla och en av de senaste årens mest älskvärda Disneysfigurer. ©2015 Disney
Det knäppa med glada kompisgängen som tillsammans med Baymax och HIro blir Big Hero 6. ©2015 Disney

Kalastema: Big Hero 6

Kalasprylar

Det finns gott om svenska butiker som erbjuder tallrikar, dukar, muggar mm till ett Big Hero 6-kalas. Här är ett urval: barnkalaset.se partytajm kalaskungen.se MyHeart tårtdekoration.com

Inbjudningskorten

Skapa egna inbjudningskort med hjälp av den här nedladdningsbara PDF-mallen och det här nedladdningsbara typsnittet. På så vis kan du fixa supersnygga och personaliserade inbjudningskort att skriva ut själv, e-posta till de inbjudna eller kanske låta trycka via någon billig tryckeritjänst online.

PDF-mallen kommer från Melissas blogg Adventuroo.

Bah-a-la-la-la

En av filmens absolut roligaste och minnesvärda scen är när Baymax tränar och han och Hiro gör en fist bump. Om du inte kommer ihåg så kommer scenen här:

Den "hälsningen" kan barnet möta alla gäster med, så träna några gånger på "Bah-a-la-la-la". :)

Filmen

Huvudpunkten på partyt är såklart att se filmen som du kan köpa på cdonginza och discshop. Eller varför inte hyra/ladda ner den på t.ex. hemmakväll eller itunes.

Låt dig inspireras

Baymax är en av Disneys mest älskvärda figurer och personligheter. Hans enkla men snälla och varma utseende är också tacksamt att använda som inspiration för både det ätbara och dekorationer till kalaset.

Man kan göra en massa gott och snacks som passar temat, t.ex cakepops dekorerade som Baymax, runda kex kan doppas i vit choklad och dekoreras som Baymax, man kan med maschmallows, tandpetare och svart hushållsfärg skapa egna marschmallows-gubbar som ser som Baymax. Vita ballonger kan med hjälp av svart penna bli Baymax ansikte, papptallrikar med Baymax karaktäristiska ögon ritade på kan enkelt bli en mask osv.

I vår Pinterest-board Big Hero 6 kan du får många idéer.

Follow Kalasdags's board Big Hero 6 on Pinterest.

Robotverkstad

Hiro i filmen bygger ju egna robotar och det kan bli en populär aktivitet på kalaset. Här får du tips på hur du kan göra en robotverkstad för olika åldrar.

Ha så kul!

Lekar och aktiviteter

Robotverkstad
Robotar fascinerar stora och små. Här kommer några tips för att ha en robotverkstad som aktivitet på kalas.

Mer tips

Ballongvikning: Baymax från Big Hero 6


Bli en hjälte du med - vinn Disneys film BIG HERO 6 på DVD (avslutad)
8 juni 2015 släpps filmen Big Hero 6 med den underbara roboten Baymax och det unga geniet Hiro i huvudrollerna. Här kan du tävla om ett eget exemplar av Disneys 53:e klassiker BIG HERO 6!(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'