Kalasdags - Clownen Zilloman & Co - Tillbaka till verkligheten!

Tillbaka till verkligheten!

Hej på Er alla glada!

 

Nu har jag och mina kära kollegor haft en låång ledighet efter den intensiva julen! Jag hoppas att Ni alla haft en härlig Jul och Nyår.

 

Nu är 2011 här och vi är ingång med nya spännande uppdrag, nyheter och massa bus såklart! Än får vi inte städa bort alla Jultomtar, Tomtenissar och julmaterial då denna tid fylls med alla härliga Julgransplundringar. Härligt!!

 

Strax innan jul så kom äntligen vår webshop upp på riktigt och vi lyckades få iväg många varor innan julafton. Årets Julklapp här i Zillomans kalasbutik(både i vår webshop och i vår butik här i Hammarby sjöstad) blev dessa två aktivitetslådor som självklart även är presenttips här under året:

 

Piratväska


 

En fin plåtlåda med piratmotiv och handtag som innehåller allt som en riktig Pirat behöver.

Lådan innehåller: 1 träsvärd, 2 ögonlappar, 1 huckle, 1 tygpåse med 7 guldpengar av trä, 1 skattkarta i tyg, 1 kompass, 1 rep som kan användas till att knyta knopar(med instruktioner), användas som halsband mm.

Pris: 190 kr

 

Liten Trolleriväska


 

En fin plåtlåda med magimotiv som är fylld med många häftiga trick och trolleritillbehör. Minst 6 trolleritrick kan man göra med denna låda som även innehåller en beskrivning på flera europeiska språk.

Från Ca 7 år. Engelsk beskrivning

Pris: 190 kr

 

Zillomans kalasbutik på webben finner Ni här

 

Ha en härlig kväll nu!

 

Moa

Kategorier:
Magi 
Inlagt 2011-01-11 16:35 | Läst 38154 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'