Kalasdags - Clownen Zilloman & Co

Clownen Zilloman & Co

Dagens Julklappstips & Yasuragi

God kväll!

 

Vi här på företaget förbereder Julen för fulla muggar. Det är superkul varje år då det faktiskt bara är en gång per år :o)

När man då redan nu sitter och planerar inför julen så kan jag inte låta bli att tänka på julklappar... redan nu! Så här kommer ett Julklappstips mitt i november. Nu när jag var i London i helgen och spanade in alla spännande trolleributiker så är jag helt inne på Magi temat:

 

Trollerilåda!

 

Här har vi en trollerilåda med 6 trick som man kan göra på olika sätt. Jag skulle rekommendera att man är minst 7 år för denna trollerilåda och man behöver hjälp från en förälder för att kunna läsa instruktionerna som är på Engelska och många andra europeiska språk. Det kan även behövas en vuxen eller några syskon för att visa upp de magiska mästerverken!

Jag tycker att denna låda håller en bra klass och är i bra material i en fin liten plåtlåda.

Vi gjorde tricken här igår och det var riktigt kul:) Om man behöver hjälp med någon beskrivning så kan vi alla trolleritricken.

 

Pris: 190 kr+ ev frakt om Ni önskar ha lådan hemskickad annars är Ni välkomna till vår butik. Vi slår gärna in paketen med vår wrappingteknik som jag nämnde i tidigare inlägg.

 

Jag har suttit och jobbat på vår webbshop idag men innan den fungerar så går det bra att skicka beställning till moa@zilloman.com

 

---

 

Imorgon ska jag och några vänner få uppleva lyxen att åka på Yasuragi Hasseludden som är ett japanskt spa här i Stockholm. Jag ska passa på och se vad de har för aktiviteter för barn förutom att de kan bada. Jag vet att de brukar ha familjeveckor under loven men jag ska se vad de är för åldersgränser och om det finns något kul som aktiverar barnen. Helt klart en yrkesskada :o)

 

Vi hörs imorgon!

 

Ha en trevlig kväll!

 

Moa

 

Present- & Julklappstips Zillomans kalasbutik
Postat 2010-11-11 18:49 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'