Kalasdags - Clownen Zilloman & Co

Clownen Zilloman & Co

Grönt är Skönt

God morgon på Er solstrålar!

 

Temat miljö håller i sig för mig och idag tänkte jag berätta lite mer om Clownen Blommans miljöshow "Grönt är Skönt"

 

Clownen Blomman vill se till att rena världen!?! Nåja...på hennes sätt i alla fall. Med barnens hjälp och med en stänk av magi så delar Blomman med sig av sina tankar om återvinning och hur alla kan hjälpa till att hålla planeten grön och skön.


Blomman har gröna fingrar, eller åtminstone tror hon det själv, hon älskar att pyssla i trädgården och lyssna på gamla LP skivor i sin gramofon. Blomman har många kompisar, men de flesta är växter, "det är bara bra" säger hon för de är "ärliga och roliga att prata med" tycker Blomman.


En dag berättar växterna att de är rädda för att utrotas då Regnet berättat för dom att världen smutsas ned mer och mer med tiden och att växterna kanske försvinner om inte människorna hjälper till med miljön. Blomman blir helt förkrossad över hennes ledsna vänner och bestämmer sig för att "förändra världen"!!! Hur ska detta sluta...


I Showen får barnen(och de vuxna som vill såklart..) tankar om återvinning och rent vatten på Clownen Blommans egna sätt och hur De kan hjälpa till att hålla Jorden grön och skön. Med skoj, bus och en stänk av magi får Clownen Blomman hjälp av barnen att rena planeten Jorden!

Vill Du hjälpa till?!

Clownen Blommans husdjur Larven Larre

 

För mer information om våra clowner och om vårens teaterprogram för Zillomans Clown & Barnteater klicka här och titta under Barnteater och klicka på programmet.

 

Många glada hälsningar från 

 

Moa & Clownen Blomman :o)

Clownen Blomman Sjöstadsteatern
Postat 2011-01-14 08:37 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
 ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'