Kalasdags - Clownen Zilloman & Co

Clownen Zilloman & Co

Planering och åter planering!

God förmiddag alla goa & glada!

 

Som jag nämnde igår så kommer vi att vara med på Baby & Barnmässan i Göteborg i vår. Redan nu så är det stor planering i Göteborgsområdet då vi ska ha ett häftigt kalas där i helgen. Det är ett helhetskoncept där kunden endast bjuder in gästerna och sen ordnar vi resten. Jag själv kommer att åka ner som Kalascoach men vi kommer även ha servitriser, Clowner och andra medarbetare på plats på kalaset. 

Dagen till ära är det planering, planering och åter planering som gäller. Det ska verkligen bli ett roligt uppdrag!

 

Denna onsdag går även i Zillomans clown & barnteaters tecken. Vi ska på spännande samarbetsmöten för att se om vi kan ha teatern på flera ställen. jag ska inte säga för mycket och lovar att uppdatera Er så fort något är klart. Fram till dess så är Ni varmt välkomna till vår teater i Hammarby sjöstad. Biljetterna kostar 60 kr/st och Ni finner teaterprogrammet här

 

Ha en bra dag!

 

Önskar jag med en bild på mig själv på Ballongkursen i november med en kalastårta av ballonger på huvudet :o)

 

Moa

Ballonger Kalasservice Sjöstadsteatern
Postat 2011-02-02 09:43 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Ballongkurs!

Hej alla härliga läsare!

 

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så var jag och min kollega Linnéa på en ballongkurs i slutet av November. Under en fullspäckad helg fick lära oss många fina och häftiga ballongdekorationer, ballongogram och nya, fina figurballonger. Jag har varit på andra ballongkurser tidigare och det här med ballonger är nästan löjligt roligt.

Ballonger passar på fler tillfällen än man kanske tror. Det blir mer och mer populärt att ha ballongdekor på bröllop, dopfester, barnkalas och andra vuxen- eller barnfester med olika teman. Det är även vanligt att ta med en fin ballongdekor till nyfödda barn på BB istället för den klassiska blombuketten.

 

Det här med ballonger och ballongdekor är mycket större i tex USA och England där det finns flera affärer som endast sysslar med ballonger och allt som man faktiskt kan göra med ballonger. I Sverige har vi ett par ballongspecialister.

 

Lite bilder från kursen:

 

En fin kalashatt i figurballonger

Passande ballonger för nyfödda, Flicka & Pojke. Man ser även full aktivitet bland deltagarna i bakrunden.


Musse & Mimmi


En fin samling av ballongogram & ballongdekor i olika utföranden.


En fin bukett av olika ballongblommor


En trappa full av ballonger.


Lite sent men här har vi en juldekorering...


En till dekor med lite juligare ton.


Vi har länge erbjudit ballongdekor till barnkalas och liknande men nu har vi bestämt att ta detta till en ytterligare nivå och håller på att skapa en ny Ballongsida på vår hemsida. Så håll utkik :o)

Vår hemsida hittar du här

 

Kramar från

 

Moa

Ballonger Eventservice Kalasservice
Postat 2011-01-21 10:33 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Ballonger i stora lass!

God morgon kära läsare!

 

Nu är jag på väg till Yasuragi Hasseludden men innan det tänkte jag berätta om en sak som jag precis fått reda på att jag ska göra nästa helg tillsammans med en kollega.

Vi ska på ballongkurs hela helgen. Det kommer att göras ballongdekorer i massor och även nya, fina figurballonger. Det är en två dagars kurs som sträcker sig över hela helgen. Jag var på ett liknande Ballongevent förra året i Norge och det var en succé. Det är verkligen helt otroligt vad man kan göra med hjälp av ballonger både i dekorväg och ballongogram mm. Det blir allt vanligare att dekorera med ballonger på dop, födelsedagskalas, bröllop, familjefester mm och detta erbjuder självklart vi på Zilloman. Det är såååå kul med ballonger!!!

 

Efter nästa helg ska Ni absolut få se bilder på (under)verken men innan dess tänkte jag ge ett present- & julklappstips med temat ballonger:

 

Clownen Vigges figurballongskit

 

Vigges figurballongskit innehåller 100 figurballonger i blandade färger, en pump och en instruktionsbok där man kan lära sig att vika mååånga fina ballongfigurer.

Detta är kul för både barn och vuxna. Här kan man låta fantasin flöda och göra många kreativa verk. Jag skulle rekommendera detta från kanske 6-7 år och uppåt för att få ut så mycket som möjligt av klappen/presenten.

 

Pris: 325 kr

 

---

 

Ha en härlig fredag och en trevlig helg nu!

 

Moa

 

Present- & Julklappstips Zillomans kalasbutik
Postat 2010-11-12 07:16 | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera
 Ballongeriet - Ballongkonstnär
128 35 Stockholm


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'