Kalasdags - Clownen Zilloman & Co

Clownen Zilloman & Co

God Jul & Gott Nytt år!

Hej hopp alla glada läsare!

 

Dagen före dopparedan är här och min dag kommer att bestå av att slå in paket på Jakobsbergs centrum. Jag är utbildat wrap artist som många av mina kollegor här på Zilloman och nu är det sista dagen med paketinslagning för oss. Om Ni önskar få Era paket fint inslagna så är Ni välkomna till Globen Shopping kl 12.00-19.00 eller Jakobsberg Centrum kl 14.00-20.00(i Jakobsberg har vi även en pysselhörna för barnen mellan kl 15.00-19.00)

 

Imorgon är det Julafton och ingen vila för våra Nissar och Tomtar då inte :o) Bland annat så har vi aktiviteter på Operakällarens årliga Julbord!

Här är Tomten som tig sig tid i julstressen och minglade runt i Stenungstorgs centrum i söndags med pepparkakor, trolleri och annat bus.

Plats: Stenungsund norr om Göteborg

 

Med denna tomtebild vill jag önska Er en riktigt God Jul och Gott Nytt År så börjar bloggandet igen för mig den 10/1 2011 då jag är tillbaka på kontoret!

 

Många glada Julhälsningar från

 

Moa 

Postat 2010-12-23 12:01 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

PREMIÄR: Webbbutik, ZILLOMANS kalasbutik!

Hej i Juletid kära läsare!

 

Som jag har talat om denna webbutik som ska lanseras och äntligen så är det dags...Nu är ZILLOMANS kalasbutik äntligen uppe på webben. Ni finner den här

 

I denna butik hittar Du noggrant utvalda presentartiklar & kuriosa. Bl.a. så har vi precis fått in underbara koppar, fat, kannor mm från keramikern Kerstin Tillberg

 

 

Om Du beställer Din vara innan måndag den 20/12 kl 15.00 så hinner Du få varan innan julafton. Ett sent men bra julklappstips :o)

 

Titta in i butiken och ha en superhärlig helg!

 

Moa

 


Present- & Julklappstips Zillomans kalasbutik
Postat 2010-12-18 20:50 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Dagens julklappstips!

God morgon solstrålar!

 

Idag ska jag återigen göra mitt bästa för att få upp webbshoppen på vår hemsida. Bilderna är tagna, texten är skriven, vi alla här på kontoret vill verkligen få den "klar" men just nu så hänger det på layout, färg & form mm och det är inte min starka sida när det gäller webbsidor. Jag får ta hjälp av min kollega Linnéa och så får jag säga till när den är klar.

I väntan på detta så kommer här dagens julklappstips:

 

Luffarschackspel med Fe- eller Pirattema

 

Här är ett fint kvalitetsspel med träpjäser som ser ut som Pirater eller Féer. Pjäserna ligger i en fin plåtlåda med motiv på och i locket på denna låda finner man spelplanen.

 

Pris: 125 kr

 

--

 

Ha en härlig dag nu allesammans!

 

Moa

Present- & Julklappstips Zillomans kalasbutik
Postat 2010-12-09 08:36 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

OjojOJ...

...vad tiden går fort. Nu var det evigheter sen jag uppdaterade Er kära bloggläsare. Detta ber jag om ursäkt för och hoppas att jag ska bättra mig nu :)

 

Vi håller på för fullt och planerar och genomför Jul här på Clownen Zilloman & Co. Vi har många olika härliga besök här i December och riktiga Tomten besöker även många av våra aktiviteter. För att se vad, när och var vi håller till med skoj och bus för barnen kan Ni titta in Zillomans egna julkalender här

 

Här har vi Tomten och hans Nissa Elin på Väsby Centrums Julnatta

 

Vi har även många privata julfester att besöka här under december. Det kan vara en Tomtenissa som kommer och trollar med barnen eller varför inte en Clown med Jultema som besöker familjefesten?

 

Här har vi tre busiga Tomtenissor som smyger omkring och hjälper Tomten att samla in önskningarna till jul!

 

Jag har så mycket att berätta om vad som har hänt de senaste veckorna och vad som komma skall...men jag får hålla på det lite :o)

 

Kom gärna förbi och hälsa på oss på någon av våra julaktiviteter runt om i Sverige. Ni finner all info i Zillomans Julkalender!

 

Ha en härlig och snöig tisdagskväll!

 

Moa

Eventservice Kalasservice
Postat 2010-12-07 16:21 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera
 Ballongeriet - Ballongkonstnär
128 35 Stockholm


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'