Kalasdags - Clownen Zilloman & Co

Clownen Zilloman & Co

Den första Halloweenhelgen avklarad!

God måndag på Er allihopa!

 

Vilken helg vi har haft här på Zilloman. Flera häxkalas, andra roliga kalas och en premiär på vår egna barnteater. Superkul att vi äntligen är igång med teatern!

 

Den första föreställningen var en sagoglänta där vår sagovärd Söderlund var på plats och denna gång hade hon en häftig gäst, Häxan Henrietta! Det var ca 25 personer i publiken och de fick tillsammans med Söderlund och Henrietta både trolla, höra en saga om en annan häxa och mycket annat bus.

 

Här är en bild från föreställningen:

Här trollar Söderlund och Häxan Henrietta tillsammans med en medhjälpare från publiken som också var en häxa!


Själv så var jag inte närvarande på premiären utan var Superhjältinna på ett kalas under söndagen. Dock så fick jag vara med och fira lite när jag kom tillbaka...det bjöds nämligen på en Pumpatårta(en prinsesstårta som såg ut som en häftig pumpa) och kaffe när jag kom tillbaka till kontoret... MUMS!!

 

Såhär såg det ut utanför vår teater när jag kom tillbaka för att lämna mina Superhjältesaker. Riktigt mysigt i Halloweentider.

 

Vår egna Cirkusdirektör Herman stod och informerade om dagens teater bland massa pumpor och ljuslyktor.


Moa

 

PS.Hela teaterprogrammet för hösten och våren finner du här DS.

Kalasservice Sjöstadsteatern
Postat 2010-11-01 16:48 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

PREMIÄR! Barnteater i Hammarby sjöstad!

Nu är det äntligen dags för premiär här hos oss på Clownen Zilloman & Co!

 

På söndag den 31/10 kl.14.00 öppnar vi vår barnteater i Hammarby sjöstad. Den första föreställningen kommer att besökas av en busig Häxa som har en härlig och interaktiv Sagoglänta med barnen och de föräldrar som är med. Passar bra här i Halloweentider!

 

Under våren och hösten har vi flera olika föreställningar med flera olika teman och artister. Teatern ligger på Hammarby Kaj 50A och vi kommer att erbjuda föreställningar på tisdagar och söndagar. På tisdagförmiddagar kommer vi främst ta emot förskolor och skolklasser och på söndagar är det familjernas tur.

 

 

TIPS! Om man har ett barnkalas i närheten av oss finns det även möjlighet att ta med sina barn från kalaset och komma på föreställning hos oss i teatern.

 

Biljettpris: 60 kr

 

För att ta del av höstens och vårens program samt mer information kan du titta här

 

Varmt välkomna!

 

Moa

Sjöstadsteatern
Postat 2010-10-27 16:03 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'