Kalasdags - Clownen Zilloman & Co - London...nu kommer jag!

London...nu kommer jag!

God morgon kära läsare!

 

Idag är denna veckas sista arbetsdag för mig då jag åker till London imorgon. Det ska bli så härligt att komma iväg och dricka Afternoon Tea hela dagarna :o)

 

Apropå Afternoon Tea, Ni vet väl att vi ordnar fester och underhållning för vuxna också? Där har vi bland annat olika koncept där ett av dom är just Afternoon Tea. Mer information om våra upplägg för vuxna finner Du här

 

Så här såg det ut på ett av borden när vi hade Afternoon Tea party hos en kund.

 

London har ett stort utbud av trolleributiker och då vi jobbar en hel del med trolleri i våra föreställningar och även ska erbjuda trolleritrick i vår kommande butik så tänkte jag ta mig en sväng om i de härliga trolleributikerna. Vi har inte så många trolleriaffärer i Sverige så man får passa på när man är i så härliga städer som London. 

 

Nu måste jag jobba på så allt blir klart inför min resa. Jag kommer nu alltså inte blogga förens på måndag igen och då är det ännu en premiär här på jobbet, vi öppnar vår nya butik!

 

Ha en härlig helg nu kära läsare, för det ska jag ha:o) 

London...här kommer jag!

 

Kategorier:
Magi 
Inlagt 2010-11-03 09:02 | Läst 19756 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'