Kalasdags - Clownen Zilloman & Co - Helgen som var och tips på Superhjältekalas!

Helgen som var och tips på Superhjältekalas!

Hej alla glada läsare!

 

Nu börjar man landa efter en helg full av härliga kalas!

 

Som jag nämnde tidigare så var vi med på Café Opera i lördags och firade Loppi.se som fyllde 1-år. Vår ballongvikare Linda hade fullt upp med att vika figurballonger till alla barn som var på plats och sen kryllade hela kalaset av färgglada svärd, hundar och blommor mm.

Jag och min clownkaraktär Clownen Blomman minglade runt med fina trolleritrick och annat bus samtidigt som min kollega Linnéa informerade om kalasdags.se och våra egna barnkalasbesök. Kalaset var en succé och hela Café Opera var fyllt av barn och föräldrar!

 

Här kommer några bilder från kalaset:

Clownen Blomman & Linnéa

 

Clownen Blomman trollar för barn och vuxna!

 

Clownen Blomman och hennes magiska rep

 

I övrigt så har helgen innehållit flera Clown- och Prinsessbesök på kalas samt ett helhetsbesök på ett riktigt Superhjältekalas:

 

Superhjältarna Ville & Vilma besökte ett 5-års kalas i lördags och var med på hela kalaset. Från att servera tårta och ta hand om presenterna till en riktig Superhjälteshow med trollerier och spännande uppdrag för att kunna ta sig fram till skatten i slutet av kalaset.

 

En annan rolig sak som barnen fick göra på kalaset, och som jag verkligen kan rekommendera, var att göra sina egna Superhjältemasker med färg, glitter, fjädrar mm. I ett kick så såg alla kalasbarnen ut som fina Superhjältar själva. En riktigt härlig och kreativ aktivitet för barnen!

 

Vi hörs snart igen!

 

Moa 

Inlagt 2010-10-26 13:45 | Läst 7986 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
" A+ i betyg Coolevents.se"
Årsta


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'