Kalasdags - Clownen Zilloman & Co - En fullspäckad helg!

En fullspäckad helg!

God måndag i mörkret på Er allihopa!

 

Oj vad snabbt det går nu mot julen och mörkret nu. Hela dagen har känts som en stor skymning. Otroligt vad mörkt det har varit ute idag, men jag hoppas att Ni har haft en trevlig helg...det har jag haft:

 

I lördags hade vi ett event i Globen Shopping som hängde ihop med det som pågick inne i självaste Globen...Monster Jam!! Vi hade en hörna där barnen(och en del vuxna som blev inspirerade) pysslade ihop sina egna Monster Trucks. OJ vilka mästerverk många barn gjorde och vilken tid de lade ner på färgsättning, utseende och detaljer på bilarna :o)

Vi hade även en bana där man kunde pröva att köra många olika radiostyrda bilar och en hörna för de äldre barnen där de fick pröva ett nytt tv-spel som var ett bilspel...såklart!!

Vi bjöd på ferrarigodis och en sittdel med biltidningar för de vuxna som väntade på barnen som deltog i våra aktiviteter. Riktigt kul var det! 

 

Här kommer lite bilder från detta:

Här hjälper Linnéa en konstnär med sin häftiga bil

Här har vi en riktigt häftig bil med lysen och allt..

En överblick över aktiviteterna och lördagsgodis såklart!

 

På söndagen hade jag två olika kalasbesök där jag var Clownen Blomman på det ena och tillsammans med min assistent Viktor ledde en härlig Cirkustrekamp med barnen, trollade, vek figurballonger mm. Det andra kalaset var jag inte utklädd, en vad vi kallar Kalasmedhjälpare, och besökte ett 2-års kalas där vi sjöng sånger där barn och vuxna fick sjunga med och spela på mina magiska marackas. Vi hälsade på min kompis Bertil som är ett pussdjur och berättade en spännande saga med figurballonger.

En fullspäckad och skojig helg helt enkelt! 

 

En regnig måndag som denna har jag suttit och jobbat på vår webbshop som vi ska ha till att börja med. Jag hoppas att jag kan presentera webbshopen för Er i denna vecka!

 

Ha en härlig kväll nu!

 

Moa

Kategorier:
Pyssel- och scrapbooking 
Inlagt 2010-11-15 18:39 | Läst 25778 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'