Kalasdags - Clownen Zilloman & Co - Dagens julklappstips!

Dagens julklappstips!

God morgon solstrålar!

 

Idag ska jag återigen göra mitt bästa för att få upp webbshoppen på vår hemsida. Bilderna är tagna, texten är skriven, vi alla här på kontoret vill verkligen få den "klar" men just nu så hänger det på layout, färg & form mm och det är inte min starka sida när det gäller webbsidor. Jag får ta hjälp av min kollega Linnéa och så får jag säga till när den är klar.

I väntan på detta så kommer här dagens julklappstips:

 

Luffarschackspel med Fe- eller Pirattema

 

Här är ett fint kvalitetsspel med träpjäser som ser ut som Pirater eller Féer. Pjäserna ligger i en fin plåtlåda med motiv på och i locket på denna låda finner man spelplanen.

 

Pris: 125 kr

 

--

 

Ha en härlig dag nu allesammans!

 

Moa

Inlagt 2010-12-09 08:36 | Läst 16740 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-12-09 13:24   (anonym)
Ser fram emot att kika in i shopen!
 
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'