Kalasdags - Clownen Zilloman & Co - Ballonger i stora lass!

Ballonger i stora lass!

God morgon kära läsare!

 

Nu är jag på väg till Yasuragi Hasseludden men innan det tänkte jag berätta om en sak som jag precis fått reda på att jag ska göra nästa helg tillsammans med en kollega.

Vi ska på ballongkurs hela helgen. Det kommer att göras ballongdekorer i massor och även nya, fina figurballonger. Det är en två dagars kurs som sträcker sig över hela helgen. Jag var på ett liknande Ballongevent förra året i Norge och det var en succé. Det är verkligen helt otroligt vad man kan göra med hjälp av ballonger både i dekorväg och ballongogram mm. Det blir allt vanligare att dekorera med ballonger på dop, födelsedagskalas, bröllop, familjefester mm och detta erbjuder självklart vi på Zilloman. Det är såååå kul med ballonger!!!

 

Efter nästa helg ska Ni absolut få se bilder på (under)verken men innan dess tänkte jag ge ett present- & julklappstips med temat ballonger:

 

Clownen Vigges figurballongskit

 

Vigges figurballongskit innehåller 100 figurballonger i blandade färger, en pump och en instruktionsbok där man kan lära sig att vika mååånga fina ballongfigurer.

Detta är kul för både barn och vuxna. Här kan man låta fantasin flöda och göra många kreativa verk. Jag skulle rekommendera detta från kanske 6-7 år och uppåt för att få ut så mycket som möjligt av klappen/presenten.

 

Pris: 325 kr

 

---

 

Ha en härlig fredag och en trevlig helg nu!

 

Moa

 

Kategorier:
Ballongkonstnärer 
Inlagt 2010-11-12 07:16 | Läst 21224 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-11-12 17:58   Moa
Visst är det? Det är kul för vuxna också...vi har haft det på vuxenfester :o)
 
2010-11-12 09:59   (anonym)
Vilken perfekt kalaspresent! Och aktivitet på ett kalas :)
 
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'