Kalasdags - Clownen Zilloman & Co - Antal barn på kalaset!

Antal barn på kalaset!

Tjolahopp!

 

Jag talar med många föräldrar varje dag om deras kommande kalas. Det som verkar bekymra folk mest är antalet barn på kalaset och hur lång tid kalaset ska vara. När det gäller tiden så har jag gett mina tips tidigare i bloggen så det är bara att titta tillbaka bland inläggen och få mina tips :o) men när det gäller antal barn så är det så svårt då man ibland har man vissa önskemål/regler om inbjudningar på dagis eller skola och många barn har ju väldigt bra kompisar utanför dagis och skola som kanske bör bjudas.

Jag kan inte ge några anvisningar om hur man ska se till så att det blir rättvist mm, men en riktlinje tycker jag själv är 10-15 barn för alla ska ha så trevligt som möjligt...både barn & vuxna. 

Om man känner att man själv, lokalen och födelsedagsbarnet klarar av fler barn så tycker jag att man ska pröva på att ha olika antal barn på kalasen. Då har man ju prövat allt :o)

 

Ett glatt kalasbarn.

 

Återkom gärna till mig med Era tips på hur man ska göra inbjudningsprocessen så lätt som möjligt eller om Du har något antal barn som Du tycker är passande. Det är alltid kul att höra hur andra resonerar!

 

Tack på förhand!

 

Moa 

TAGGAR: Kalasservice 
Kategorier:
Do it yourself 
Inlagt 2011-01-25 14:34 | Läst 19624 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'