Kalasdags - Ankis presentblogg - Unika presenter för de allra minsta

Ankis presentblogg

Här tipsar jag om fina och braiga presenter för olika tillfällen, åldrar, tycken och smak!

Unika presenter för de allra minsta

Jag besökte Astrid Lindgrens Värld i helgen och jag hann även besöka Vimmerbymarknad en snabbis på lördag morgon och upptäckte en hobby-sömmerska. Hon syr allt från underbart söta och originella gossedjur, gulliga barnmössor, vändbara baby-filtar, läckra retro hacklappar...ja listan kan göras lång. Här följer bilder på några av alla de produkter hon tillverkar och säljer. Låt er inspireras!

 

Det är väl knappast någon nyhet att jag blev helt såld på hennes grejer och vill såklart dela med mig av det jag hittade.

Hon har en egen blogg och det är genom den hon visar sina grejer hon syr och det är också där man lägger sina beställningar. Du kan välja tyger själv eller komma med egna idéer.

Jag ska beställa tunna vår/sommarmössor till alla mina barn. Ska bara mäta deras huvuden först.

Dessvärre har jag inga exakta priser men det var mycket prisvärt. Jag tror den lilla vändbara filten kostade runt hundralappen och de fina mössorna (som jag tyvärr inte har någon bild på) låg också där någonstans, runt 100 kr.

Här hittar du fler av hennes produkter: http://lillabelldesign.blogspot.com/

 

 

 

TAGGAR: Dop  födelsedag  kille  tjej 
Kategorier:
Ett till tre år 
Inlagt 2010-06-01 21:51 | Läst 24311 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'