Kalasdags - Ankis presentblogg

Ankis presentblogg

Här tipsar jag om fina och braiga presenter för olika tillfällen, åldrar, tycken och smak!

Present till vårens kalas

Blir man någonsin för stor för såpbubblor? De är iallafall himla fina att se på och ju fler bubblor i luften desto vackrare.

En dag i lekparken stod en liten flicka och blåste bubblor i en sådan här maskin (inte exakt den på bilden men typ) och hon aktiverade ett tjugotal barn som beskådade alla hundra bubblor som kom i ett och det jagades såpbubblor för fullt. Då tänkte jag, en sådan här ska jag köpa till mina barn. Först tänkte jag att det räcker nog med en så kan en blåsa och de andra två får springa och jaga bubblorna. Fullt så enkelt var det inte, jag fick köpa en till var för husfridens skull. Och de har så kul och andra barn och vuxna i samma lekpark som jag först upptäckte denna braiga pryl fascineras av alla bubblor. Det bästa är ju man slipper blåsa själv och att det blir så himla många bubblor på en och samma gång. Det sämsta är kladdet... men det kan jag gott ta.

Alltså, detta är ju en urbra present att ge till de allra flesta barn under 10 år. Kul present som man även kan roa sig med under själva kalaset.

Jag hittade mina på BR Leksaker och de finns i olika modeller storlekar, från 59,90 kr. Den på bilden hittade jag här och den kostar 49 kr.

födelsedag Kalas kille tjej Under femtiolappen Under hundralappen Utomhuslek
Postat 2011-04-19 14:59 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Glada djurmönstrade mössor att möta våren i

   

Ganska nyligen berättade min rätt modemedvetna väninna att det är trendigt med djurtryck på alla sorters kläder och uggletryck är särsklit inne. Det var mer än jag visste men jag snappar oftast upp modetrender från just henne :-) Efter att vi hade spenderat en helg tillsammans hittade jag sedan dessa söta mössor på barndesign.se som både är trendiga, sköna, snygga och funtionella!

Dessa söta mössor finns i flera färger och kostar 149 kr.

Material: stretchig jersey av hög kvalitet. Dubbelsydd med liten ögla upptill. Tillverkad av 92% bomull och 8% lycra.

Perfekt vårpresent, tycker jag för både killar och tjejer.

födelsedag Kalas kille tjej Utomhuslek
Postat 2011-04-06 08:38 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'