Kalasdags - Ankis presentblogg

Ankis presentblogg

Här tipsar jag om fina och braiga presenter för olika tillfällen, åldrar, tycken och smak!

Till det lilla prinsess- eller prinsbröllopet

 

Äntligen fick prinsessan sin prins i lördags! För de små som vill ha sitt eget sagobröllop hemma finns dessa fina kronor. En textilkrona med resårband som passar för både prinsen och prinsessan, kungen eller drottningen. Bara fantasin sätter gränser.  Den andra kronan har en underbar brudslöja och är smyckad med "diamanter" och rosor.

Båda hittar du hos  http://www.o-rasa.se/

Kronan kostar 79 kr 

Brudslöjan med krona kostar 119 kr

 

Kalas kille tjej Under hundralappen
Postat 2010-06-23 22:47 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Baka "riktig" kaka på stranden

Vem har inte bakat oändligt antal olika kakor på stranden eller i sandlådan? Nu finns det äntligen "riktiga" sockerkaksformar i plast att lägga i strandväskan. Kakformen finns i flera glada färger, se bilden. Den tål maskindisk och är 12cm i diameter.

Formen kostar 18 kr och du hittar den här http://www.o-rasa.se/

Kalas kille tjej Under femtiolappen
Postat 2010-06-23 22:32 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Fräck bok - lätt att ta med på semestern

Plockar fram en favorit ur dotterns bokhylla. Handlar om en liten mullvad som vill ta reda på vem som släppte något avlångt brunt i huvudet på honom. Han går runt och frågar olika sorters djur. En populär bok som nu är inne på sjunde tryckningen. Passar som kalaspresent eller till någon som ska ut och resa eftersom den är liten och nätt att ta med sig.

Passar barn i åldrarna 3-6 år.

Priset för denna gulliga humoristiska barnbok är från 41 kr på Bokus http://www.bokus.com/b/9789150216844.html?pt=search_result&search_term=det%20var%20det%20fr%E4ckaste

På Adlibris hittar du den från 39 kr http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9150216848

På Adlibris kan du även komplettera presenten med en minimullvad i plysch för endast 49 kr http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9150217364.

 

Kalas kille tjej Under femtiolappen Under hundralappen
Postat 2010-06-15 14:02 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Tvålkritor - kul leksak i badet

Åtta kritor i färgerna gull, orange, rosa, röd, grön, blå, brun och svart som blir en kul leksak i badet. Det är tvålfärg som enkelt kan tvättas bort. Kan också fungera som ett bra hjälpmedel för den som inte är så glad i badet.

Du hittar dem på www.favoritsaker.se för 99 kr

Kalas kille tjej Under hundralappen
Postat 2010-06-09 20:52 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Fina pärlporträtt

I mitt förra blogginlägg berättade jag om Lillabell som jag träffade på Vimmerbymarknad nu i helgen. När jag ögnade igenom hennes blogg upptäckte jag även att hon gör pärlporträtt av ett fotografi. Det ser ungefär ut som en jättestorpärlplatta. Kolla in bilden nedan.

Blir du sugen att beställa så gör du så här:

Välj ett foto som du skickar till hennes mail: lillabell1@hotmail.com. Hon gör sedan en pärlskiss som hon skickar tillbaka för godkännande. Porträttet finns att få i vilken storlek som helst, men standardmåtten är 30cm x 30cm och 30cm x 45cm. Pris och leveranstid varierar naturligtvis efter storlek på porträttet. Porträttet levereras utan ram.

 

Pris 30cm x 30cm: 850kr inkl moms + porto

Pris 30cm x 45cm: 1200kr inkl moms+ porto

Här hittar du hennes blogg: http://lillabelldesign.blogspot.com/

Dop kille tjej
Postat 2010-06-01 22:14 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Unika presenter för de allra minsta

Jag besökte Astrid Lindgrens Värld i helgen och jag hann även besöka Vimmerbymarknad en snabbis på lördag morgon och upptäckte en hobby-sömmerska. Hon syr allt från underbart söta och originella gossedjur, gulliga barnmössor, vändbara baby-filtar, läckra retro hacklappar...ja listan kan göras lång. Här följer bilder på några av alla de produkter hon tillverkar och säljer. Låt er inspireras!

 

Det är väl knappast någon nyhet att jag blev helt såld på hennes grejer och vill såklart dela med mig av det jag hittade.

Hon har en egen blogg och det är genom den hon visar sina grejer hon syr och det är också där man lägger sina beställningar. Du kan välja tyger själv eller komma med egna idéer.

Jag ska beställa tunna vår/sommarmössor till alla mina barn. Ska bara mäta deras huvuden först.

Dessvärre har jag inga exakta priser men det var mycket prisvärt. Jag tror den lilla vändbara filten kostade runt hundralappen och de fina mössorna (som jag tyvärr inte har någon bild på) låg också där någonstans, runt 100 kr.

Här hittar du fler av hennes produkter: http://lillabelldesign.blogspot.com/

 

 

 

Dop födelsedag kille tjej
Postat 2010-06-01 21:51 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'