Kalasdags - Ankis presentblogg

Ankis presentblogg

Här tipsar jag om fina och braiga presenter för olika tillfällen, åldrar, tycken och smak!

Popcornmjukis - svår att motstå

Är den inte söt så säg? Mjukis Poppe, som den här lilla filuren heter, är vit i mjuk velour. Passar att ha som en liten kudde att ha och mysa med i sängen. Eller som en majsig maskot.
Svarta sydda ögon och därför mycket barnsäker. Passar för barn 0-12 år, beroende på om man gillar popcorn eller inte. Poppe har böjbara ben och är 28 cm hög och 25 cm bred.
Formgivaren bakom den fantasifulla och gulliga filuren är Charlotta Lagerberg-Thunes. Mjukis Poppe stödjer organisationer som arbetar främjande för barn.
Poppa iväg en mjukis till någon du tycker om som är sjuk eller kanske ensam eller ledsen. Mjukis Poppe går att skicka till någon som behöver en majsig kram med ett personligt meddelande inslagen i ett  fint paket.
Om jag ger en sådan här lite mjukis Poppe till min dotter som älskar popcorn, kommer hon äta mindre popcorn då?
189 kr

födelsedag Kalas kille tjej
Postat 2010-11-23 11:52 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Pimpa din julgran med blingbling

Är dessa julkulor inte underbara, såg säg? Dessa fantastiskt, vackra, annorlunda och glammiga julgranskreationer dök jag på under en pressvising som Åhléns hade för en tid sedan. Kolla in den glittriga och supertrendiga kuvertväskan längst till vänster eller det ceriserosa läppstiftet som ligger ner. Eller den rosa skridskon längst till höger. Jag vill minst ha  EN varje hängande i min julgran till jul. Svårt att motivera för maken dock eftersom vi åker på semester över jul och nyår...MEN, det hindrar ju inte att man klär julgranen redan till första advent så hinner man njuta av allt blingbling i granen.

Ni som iallafalla skulle vilja ha en rolig julgranskula i granen i år får nog skynda. Förra året såldes det mest spektaulära julgranskulorna slut väldigt fort. Det finns i Åhléns butiker fr o m förra veckan och kostar mellan 29-99 kr/st.

Under femtiolappen Under hundralappen
Postat 2010-11-15 21:50 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Luktisar i modern tappning

Minns ni det härliga pastellfärgade 1980-talet? Och kommer ni ihåg de älskade luktisarna som vi glatt bytte med varandra och som vi samlade i små A6-häften? Det gör jag. Och det var det första jag kom att tänka på när jag ramlade över dessa pennor på Stockhome häromveckan. De doftar precis som de populära luktisarna för 30 år sedan. Perfekt att ge bort i present, vill man lyxa till det kan man ju ge bort 2 eller flera olika dofter. Kostar 39 kronor.

födelsedag Kalas kille tjej Under femtiolappen
Postat 2010-11-02 21:15 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Underbara haklappar i retro design

Visst blir man glad när man ser de här haklapparna? Det blev iallafall jag. Känns lite Marimekko. De här söta haklapparna i retro design hittar man på http://www.rarabarn.se/se/art/haklapp_black-n-white.php och kostar 69 kr. De är gjorda i 100 % bomull med en yta som är lätt att torka av. Fästes runt små halsar med hjälp av mjuk kardborre. Går att tvätta i 40 grader.

Passar att ge bort till de minsta som börjat med smakportioner eller till ännu yngre som dreglar en massa.

 

kille tjej Under hundralappen
Postat 2010-11-02 21:04 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'