Kalasdags - Ankis presentblogg

Ankis presentblogg

Här tipsar jag om fina och braiga presenter för olika tillfällen, åldrar, tycken och smak!

Trick or treat

        

För någon vecka sedan var jag i Sickla Köpkvarter med min dotter. Hon "spotade" såklart ut kalasaffären där allt finns för det roliga kalaset. Nu hade det börjat med Halloweensortimentet och det fanns hur mycket som helst. Ovan är bara en litet urval. Fr v fiskdammspåsar, metallic confetti, halloween-stickers perfekt i fiskdammspåsarna, konfetti med pumpor och spöken och fladdermöss samt låtsas daggmasker som nog kan vara festliga att lägga i häxbålet.

Priserna på produkterna ovan varierar mellan 31 - 45 kr. Vill du komma ner ännu mer i pris kan du beställa från deras webbshop, där är det billigare.

http://shop.party-land.se/se/grp/halloween.php

Buuuuuuh!

Halloween Kalas kille tjej Under hundralappen
Postat 2010-10-22 22:10 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Söta och färgglada dinosarier

  

Visst är de söta? Dessa färgglada dinosarier från Rice som är kända för sin design i glada färger. Kanske är det dinos för tjejer? Så får man väl knappast skriva eller säga idag när alla allt som har handlar om genus är på tapeten mest överallt. Men det var min spontana tanke. Jag hittade dem på Stockhome i Stockholm en dag när jag och min dotter flanerade på stan.

De kostar 69 kr/st och fanns i de färger som syns på bilderna.

kille tjej Under hundralappen
Postat 2010-10-22 21:24 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Dags för spökfest på dagis

   

Igår när min dotter kom hem från dagis visade hon stolt upp lappen om spökfesten. Nästa fredag är det dags, då är den årliga uppskattade spökfesten på dagis. Då äter det färgat mos eller spaghetti och rosa mjölk och annat spökgott. Barnen får klä ut sig om de vill.

Detta skelett-set hittade jag på Åhléns idag, en pyramas som är självlysande i mörker och ett par fingervantar. Min dotter hoppade genast i pyjamasen och hade även vantarna på hela kvällen tills det var dags att tvätta händerna. Hon ville även ha en mask i ansiktet sa hon, men det kanske vi kan lösa med lite ansiktssmink.

Ska man på Halloween-kalas kan man ju klä sig i pyjamasen och ge bort ett par vantar i present.

Pyjamasen finns i storlekarna 86-140 och kostar 149 kronor. Vantarna kostar 39 kronor och finns i två storlekar 2-5 år och 6-10 år.

födelsedag Halloween Kalas kille tjej Under femtiolappen
Postat 2010-10-20 22:23 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Annorlunda lampor till barnrummet

 

Härliga och lite udda lampor som livar upp barnrummet. Dessa hittade jag under ett inspirationsbesök till Stockhome. Flugsvampen kostar 129 kr och jordglobslampan 98 kr. Förhållandevis billiga lampor som fungerar bra som en kalaspresent. Om inte annat kan det vara kul att variera sig.

Vill passa på att slå ett slag för Stockhome, där kan man verkligen hitta lite udda och roliga kalaspresenter för en okej prislapp.

Postat 2010-10-06 21:20 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'