Kalasdags - Ankis presentblogg - Glada djurmönstrade mössor att möta våren i

Ankis presentblogg

Här tipsar jag om fina och braiga presenter för olika tillfällen, åldrar, tycken och smak!

Glada djurmönstrade mössor att möta våren i

   

Ganska nyligen berättade min rätt modemedvetna väninna att det är trendigt med djurtryck på alla sorters kläder och uggletryck är särsklit inne. Det var mer än jag visste men jag snappar oftast upp modetrender från just henne :-) Efter att vi hade spenderat en helg tillsammans hittade jag sedan dessa söta mössor på barndesign.se som både är trendiga, sköna, snygga och funtionella!

Dessa söta mössor finns i flera färger och kostar 149 kr.

Material: stretchig jersey av hög kvalitet. Dubbelsydd med liten ögla upptill. Tillverkad av 92% bomull och 8% lycra.

Perfekt vårpresent, tycker jag för både killar och tjejer.

TAGGAR: födelsedag  Kalas  kille  tjej  Utomhuslek 
Kategorier:
Ett till tre år Fem till sju Nio till elva år Sju till nio år 
Inlagt 2011-04-06 08:38 | Läst 54223 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'