Kalasdags - Ankis presentblogg - En garanterat uppskattad doppresent

Ankis presentblogg

Här tipsar jag om fina och braiga presenter för olika tillfällen, åldrar, tycken och smak!

En garanterat uppskattad doppresent

Om du ska ge bort en baby-bok eller Mitt första år bok, då är det den här du ska köpa. Den skiljer sig från andra mer tradtionella böcker inom genren. Fungerar som en utmärkt dopgåva eller som present till en nyfödd bebis.

Terese Öman, som gjort boken, har tänkt till vilket bjuder in till mer humor och nostalgi för barnen när de i framtiden läser vad deras mamma och pappa skrivit.

Förutom att få reda på ren fakta om sig själva när de var små får de även en uppfattning om vad som gällde året de föddes. Till exempel ska föräldrarna fylla i vem som var statsminister året som barnet föddes, de viktigste sporthändelserna samt vilka träningstrender som gällde. Vidare får barnen reda på vad föräldrarna helst åt till vardags samt vad föräldrarna tyckte var modernt bland annat inom mode, inredning samt musik det år de föddes. Vad ett kilo tomater, en liter mjölk samt en brödlimpa kostar samma år som barnet föddes får man också vetskap om. 

Även de härliga och humoristiska illustrationerna i boken är skapade av Terese Öman.

Längst bak i boken finns två plastfickor där man kan spara på alla möjliga små grejer som första biobiljetten, något tidnignsurklipp, en hårtofs, något medlemskort eller foto.

På Adlibris http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9163197480 kan du beställa boken för 215 kr.

Bokus.com http://www.bokus.com/b/9789163197482.html?pt=search_result&search_term=boken%20om%20mig säljer den för 213 kr.

Normalpris ute i bokhandeln är ca 350 kr.

TAGGAR: Dop  kille  tjej 
Inlagt 2010-04-21 21:37 | Läst 21790 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'