Kalasdags - Ankis presentblogg - Discofeber

Ankis presentblogg

Här tipsar jag om fina och braiga presenter för olika tillfällen, åldrar, tycken och smak!

Discofeber

 

För några veckor sedan började jag dansa disco för vuxna nybörjare och sedan dess har jag nog fått lite discofeber. Och det verkar inte bara vara jag som åkt på det. Även Åhléns verkar har fått influenser av den härligt, glada och glittriga musikgenren. För någon vecka sedan besökte jag Åhléns pressvisning där deras julkollektion visades upp.

Förutom det självklara julpyntet fanns även en hel del poppiga kläder för barn. Passar perfekt för discokalaset eller bara till den dansanta tjejen eller killen. (Synd bara att de inte finns i vuxenstorlekar.)

Eftersom de hade en hel del tjusigt kommer mina inlägg ett tag framöver (nåja, någon vecka eller så) gå i discons tecken. Och så får ni gott om tid att gotta er i Åhléns kommande discokollektion. Eller det är iallafall jag som kallar den så.

Detta söta paljettprydda set som är på bilderna är Åhléns eget märke VarförDärför. Det består av en byxa, 179 kr, och en jacka, 249 kr och de finns i butik från vecka 42. Materialet är i viskos och elastan och finns i storlekarna 92-140.

Det här setet MÅSTE jag bara pröva på min snart tvåårige son. Han kommer både att glittra och stråla samt se ut som en föryngrad John Travolta, trots att han inte har fallenhet för dansen - ännu.

Det kommer mera...discoinspirerat. Håll utkik den närmaste tiden.

Inlagt 2010-09-20 22:13 | Läst 5000 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-09-21 09:57   rebecca
Vi måste få se en bild på lille Travolta senare! Dessa kläder passar ju onekligen vårt discotema: )
 
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'