Kalasdags - Clownen Zilloman & Co - Smycken i present!

Smycken i present!

Hej hallå på Er kära läsare!

 

Jag är inne i en väldigt kreativ period just nu(därav kanske det blev lite paketinslagningstips här i i veckans inlägg på bloggen) och sen nyår har jag gått in & ut ur pysselaffärer och kikat efter nya, roliga projekt att genomföra. Dock har det inte blivit så mycket men jag har fått vara kreativ hemma då det är renovering med målning mm som gäller!

 

För några veckor sen så var jag på ett kalas och gav då till flickan som fyllde år ett fint halsband från vår kalasbutik. Hon blev verkligen superglad och jag insåg att det är verkligen underskattat att ge bort fina, hemgjorda smycken i present. Om man tycker om att pyssla så är det ju även roligt att välja ut färg och form så att det passar till det barn eller vuxen man ger det till.

För att piffa upp presenten så kan man göra en fin smyckespåse eller smyckeslåda som man placerar sitt verk i.

 

Här ser Ni några av våra smycken som vi har i vår butik. Örhängen kostar 50 kr/par och halsbanden ligger på 140-500 kr beroende på design. Man kan även få smycken gjorda efter egna önskemål. Design: Zilloman & Klara.

 

Som jag tidigare har nämnt här i bloggen så tycker ju även barn om att pyssla själva och då kan man plocka ihop ett fint smyckeskitt som man ger bort till födelsedagsbarnet(fungerar bra både till barn & vuxna).

 

Om man har svårt att hinna med så kan man köpa kitt som vi satt ihop till vår kalasbutik...dock så är detta mest anpassat för barn:

 

Tex så har vi Kakans lilla pysselväska för 150 kr där man kan göra sina egna halsband & armband.

 

Så ta Er till en härlig pysselaffär och låt fantasin flöda! Det är superkul...tycker jag själv i alla fall :o)

 

Moa

Kategorier:
Pyssel- och scrapbooking Do it yourself 
Inlagt 2011-01-20 10:01 | Läst 31946 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'