Kalasdags - Clownen Zilloman & Co

Clownen Zilloman & Co

Var din egen festfixare!

Hej på er!

 

I måndags klev det in två härliga barn med sin pappa i vår kalasbutik. Ett av barnen berättade glatt att hon minsann skulle ha barnkalas, för att hon fyllde 5-år. Pappan frågade då sin dotter vad hon skulle vilja att det hände på kalaset, jag visade olika bilder & berättade för dem om olika kalasupplägg. Efter en liten stund bestämde de sig för att bjuda hem en Prinsessa till flickans kalas. Tänk va - 5 år & redan sin egen festfixare :). Precis så skulle jag nog själv göra om jag hade barn & planerade ett barnkalas, på så sätt vet man ju verkligen att det blir rätt efter barnets önskemål. Ett hett tips till alla föräldrar som inte är helt säkra på vad som går hem hos sitt barn & dess kompisar med andra ord. Så tveka inte - kom gärna förbi - själv eller tillsammans med ditt barn - så hjälper vi gärna till att planera kalaset tillsammans med er.

Något som var extra kul just denna gång var att kalaset kommer att äga rum i en gemensamhetslokal, precis runt hörnan från vår lokal :).

 

Detta bokade pappan & flickan:

-

"Prinsessbesök" - med ansiktsmålning, trolleri & ballongfigurer till alla barn!

Plötsligt står en riktig Prinsessa mitt ibland barnen på kalaset. Hon började med att ansiktsmåla alla de barn som vill & plötsligt kryllar det av fjärilar, hundar, tigrar & kanske några spindelmän...? När alla barn blivit målade samlar hon ihop dem & så börjar hon berätta...och leka...och trolla som bara riktiga sagoprinsessor kan. Prinsessans trollerier avslutas stämningsfullt med en härlig ballongfigur där alla barn får välja sin favorit. 

Tid för besöket: 60 minuter

-

 

Trevlig helg allihop! Vi håller tummarna för härlig vårvärme!

:)

Moa

Kalasservice Zillomans kalasbutik
Postat 2011-03-11 18:57 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'