Kalasdags - Clownen Zilloman & Co

Clownen Zilloman & Co

Tillbaka till verkligheten!

Hej på Er alla glada!

 

Nu har jag och mina kära kollegor haft en låång ledighet efter den intensiva julen! Jag hoppas att Ni alla haft en härlig Jul och Nyår.

 

Nu är 2011 här och vi är ingång med nya spännande uppdrag, nyheter och massa bus såklart! Än får vi inte städa bort alla Jultomtar, Tomtenissar och julmaterial då denna tid fylls med alla härliga Julgransplundringar. Härligt!!

 

Strax innan jul så kom äntligen vår webshop upp på riktigt och vi lyckades få iväg många varor innan julafton. Årets Julklapp här i Zillomans kalasbutik(både i vår webshop och i vår butik här i Hammarby sjöstad) blev dessa två aktivitetslådor som självklart även är presenttips här under året:

 

Piratväska


 

En fin plåtlåda med piratmotiv och handtag som innehåller allt som en riktig Pirat behöver.

Lådan innehåller: 1 träsvärd, 2 ögonlappar, 1 huckle, 1 tygpåse med 7 guldpengar av trä, 1 skattkarta i tyg, 1 kompass, 1 rep som kan användas till att knyta knopar(med instruktioner), användas som halsband mm.

Pris: 190 kr

 

Liten Trolleriväska


 

En fin plåtlåda med magimotiv som är fylld med många häftiga trick och trolleritillbehör. Minst 6 trolleritrick kan man göra med denna låda som även innehåller en beskrivning på flera europeiska språk.

Från Ca 7 år. Engelsk beskrivning

Pris: 190 kr

 

Zillomans kalasbutik på webben finner Ni här

 

Ha en härlig kväll nu!

 

Moa

Eventservice Present- & Julklappstips Zillomans kalasbutik
Postat 2011-01-11 16:35 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Dagens Julklappstips & Yasuragi

God kväll!

 

Vi här på företaget förbereder Julen för fulla muggar. Det är superkul varje år då det faktiskt bara är en gång per år :o)

När man då redan nu sitter och planerar inför julen så kan jag inte låta bli att tänka på julklappar... redan nu! Så här kommer ett Julklappstips mitt i november. Nu när jag var i London i helgen och spanade in alla spännande trolleributiker så är jag helt inne på Magi temat:

 

Trollerilåda!

 

Här har vi en trollerilåda med 6 trick som man kan göra på olika sätt. Jag skulle rekommendera att man är minst 7 år för denna trollerilåda och man behöver hjälp från en förälder för att kunna läsa instruktionerna som är på Engelska och många andra europeiska språk. Det kan även behövas en vuxen eller några syskon för att visa upp de magiska mästerverken!

Jag tycker att denna låda håller en bra klass och är i bra material i en fin liten plåtlåda.

Vi gjorde tricken här igår och det var riktigt kul:) Om man behöver hjälp med någon beskrivning så kan vi alla trolleritricken.

 

Pris: 190 kr+ ev frakt om Ni önskar ha lådan hemskickad annars är Ni välkomna till vår butik. Vi slår gärna in paketen med vår wrappingteknik som jag nämnde i tidigare inlägg.

 

Jag har suttit och jobbat på vår webbshop idag men innan den fungerar så går det bra att skicka beställning till moa@zilloman.com

 

---

 

Imorgon ska jag och några vänner få uppleva lyxen att åka på Yasuragi Hasseludden som är ett japanskt spa här i Stockholm. Jag ska passa på och se vad de har för aktiviteter för barn förutom att de kan bada. Jag vet att de brukar ha familjeveckor under loven men jag ska se vad de är för åldersgränser och om det finns något kul som aktiverar barnen. Helt klart en yrkesskada :o)

 

Vi hörs imorgon!

 

Ha en trevlig kväll!

 

Moa

 

Present- & Julklappstips Zillomans kalasbutik
Postat 2010-11-11 18:49 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

London...nu kommer jag!

God morgon kära läsare!

 

Idag är denna veckas sista arbetsdag för mig då jag åker till London imorgon. Det ska bli så härligt att komma iväg och dricka Afternoon Tea hela dagarna :o)

 

Apropå Afternoon Tea, Ni vet väl att vi ordnar fester och underhållning för vuxna också? Där har vi bland annat olika koncept där ett av dom är just Afternoon Tea. Mer information om våra upplägg för vuxna finner Du här

 

Så här såg det ut på ett av borden när vi hade Afternoon Tea party hos en kund.

 

London har ett stort utbud av trolleributiker och då vi jobbar en hel del med trolleri i våra föreställningar och även ska erbjuda trolleritrick i vår kommande butik så tänkte jag ta mig en sväng om i de härliga trolleributikerna. Vi har inte så många trolleriaffärer i Sverige så man får passa på när man är i så härliga städer som London. 

 

Nu måste jag jobba på så allt blir klart inför min resa. Jag kommer nu alltså inte blogga förens på måndag igen och då är det ännu en premiär här på jobbet, vi öppnar vår nya butik!

 

Ha en härlig helg nu kära läsare, för det ska jag ha:o) 

London...här kommer jag!

 

Afternoon Tea Zillomans kalasbutik
Postat 2010-11-03 09:02 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Den första Halloweenhelgen avklarad!

God måndag på Er allihopa!

 

Vilken helg vi har haft här på Zilloman. Flera häxkalas, andra roliga kalas och en premiär på vår egna barnteater. Superkul att vi äntligen är igång med teatern!

 

Den första föreställningen var en sagoglänta där vår sagovärd Söderlund var på plats och denna gång hade hon en häftig gäst, Häxan Henrietta! Det var ca 25 personer i publiken och de fick tillsammans med Söderlund och Henrietta både trolla, höra en saga om en annan häxa och mycket annat bus.

 

Här är en bild från föreställningen:

Här trollar Söderlund och Häxan Henrietta tillsammans med en medhjälpare från publiken som också var en häxa!


Själv så var jag inte närvarande på premiären utan var Superhjältinna på ett kalas under söndagen. Dock så fick jag vara med och fira lite när jag kom tillbaka...det bjöds nämligen på en Pumpatårta(en prinsesstårta som såg ut som en häftig pumpa) och kaffe när jag kom tillbaka till kontoret... MUMS!!

 

Såhär såg det ut utanför vår teater när jag kom tillbaka för att lämna mina Superhjältesaker. Riktigt mysigt i Halloweentider.

 

Vår egna Cirkusdirektör Herman stod och informerade om dagens teater bland massa pumpor och ljuslyktor.


Moa

 

PS.Hela teaterprogrammet för hösten och våren finner du här DS.

Kalasservice Sjöstadsteatern
Postat 2010-11-01 16:48 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'