Kalasdags - Clownen Zilloman & Co

Clownen Zilloman & Co

Helgen i bilder!

God måndag på Er alla!

 

Som jag nämnde för ett par dagar sen så var jag på Nacka Forum i helgen och jobbade men en massa härliga saker. Här kommer en sumering med bilder:

 

Hela helgen hade vi en pysselhörna på plats dr barnen fick tillverka sina egna klippdockor med kläder, styling och allt. Oj vad poppis det blev...barnen gjorde säkert 500 klippdockor på två helger.

 


På lördagen var det en stor modevisning med Frida Fahrman i spetsen. Mycket snygga kläder, bra musik och duktiga modeller.

 


På söndagen var det också modevisning men då för de yngre barnen. Helgen innan hade barn varit med på Nacka Forum på en Casting och nu var barnen utvalda och hade fått träna för uppgiften. Den som var med och ledde modevisningen var ingen mindre än Mojje!


Mojje stannade kvar efter modevisningen och spelade alla hans hits för oss som var där. Efter showen kunde man köpa hans skivor och få autografer.

 


Clownen Zilloman var även på besök i vår pysselhörna och busade med barnen...

 


Zilloman hade även två stora och häftiga trollerishower på scenen. Vilken succé!

 

Vi hade verkligen såå kul hela helgen!

 

DJ Clabbe var också på plats och spelade musik hela helgen. Riktig Discoshopping i Nacka Forum blev det!

 

Ha en härlig vecka nu!

 

Önskar

 

Moa

Eventservice Mode
Postat 2011-03-28 09:42 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Vilken helg i Nacka forum det blev...nu kör vi en helg till!

God fredagskväll på Er alla läsare!

 

Sicken härlig vecka det har varit! Det har varit fullt upp och förra helgen i Nacka Forum ligger starkt kvar i minnet :o)

Nacka Forum fick finbesök av Clownen Zilloman som hade flera härliga trollerishower, minglade runt bland besökarna och vek fina ballongfigurer.

Vi hade även en pysselhörna där barnen fick tillverka sina egna klippdockor och göra sina egna kläder till dom. Detta blev en stor succé och Ni kan se bilder från helgen som var på Nacka Forums Facebooksida här.

 

Nu till helgen är det dags igen:

Pysselhörnan är igång både lördag & söndag mellan kl 11-16 och vi kommer fortsätta att göra fina klippdockor.

På söndag är både Mojje & Clownen Zilloman på plats. Det kommer att bli ett kalas utan dess like så jag hoppas att Ni kommer och hälsar på oss!

 

 

Läs mer om vad som händer i Nacka Forum i helgen här

 

Ha en härlig helg!

 

Moa

 

Eventservice
Postat 2011-03-26 00:02 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Kom till Nacka Forum i helgen!

God kväll alla bloggläsare!

 

Nu har vi ett spännande projekt igång som jag ska jobba på i de två kommande helgerna. Evenemanget är i Nacka Forum och nu den 19-20/3 är det Modehelg som gäller.

 

Lördag 19 & Söndag 20 mars

-Pysselhörna där barnen kan skapa en egen klädkollektion med scrapbooks och klippdockor.

-ModeQuiz, där du har möjlighet att vinna vårkläder för 2 500 kronor och bli stylad av Frida Fahrman.

Och sist men inte minst...

-Clownen Zilloman på scen kl. 12.30 & 14.00

 

Mer information om de stora modehelgerna hittar Ni här

 

Hoppas att vi ses där!

 

Ha en härlig kväll!

 

Moa

Eventservice
Postat 2011-03-17 17:57 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Var din egen festfixare!

Hej på er!

 

I måndags klev det in två härliga barn med sin pappa i vår kalasbutik. Ett av barnen berättade glatt att hon minsann skulle ha barnkalas, för att hon fyllde 5-år. Pappan frågade då sin dotter vad hon skulle vilja att det hände på kalaset, jag visade olika bilder & berättade för dem om olika kalasupplägg. Efter en liten stund bestämde de sig för att bjuda hem en Prinsessa till flickans kalas. Tänk va - 5 år & redan sin egen festfixare :). Precis så skulle jag nog själv göra om jag hade barn & planerade ett barnkalas, på så sätt vet man ju verkligen att det blir rätt efter barnets önskemål. Ett hett tips till alla föräldrar som inte är helt säkra på vad som går hem hos sitt barn & dess kompisar med andra ord. Så tveka inte - kom gärna förbi - själv eller tillsammans med ditt barn - så hjälper vi gärna till att planera kalaset tillsammans med er.

Något som var extra kul just denna gång var att kalaset kommer att äga rum i en gemensamhetslokal, precis runt hörnan från vår lokal :).

 

Detta bokade pappan & flickan:

-

"Prinsessbesök" - med ansiktsmålning, trolleri & ballongfigurer till alla barn!

Plötsligt står en riktig Prinsessa mitt ibland barnen på kalaset. Hon började med att ansiktsmåla alla de barn som vill & plötsligt kryllar det av fjärilar, hundar, tigrar & kanske några spindelmän...? När alla barn blivit målade samlar hon ihop dem & så börjar hon berätta...och leka...och trolla som bara riktiga sagoprinsessor kan. Prinsessans trollerier avslutas stämningsfullt med en härlig ballongfigur där alla barn får välja sin favorit. 

Tid för besöket: 60 minuter

-

 

Trevlig helg allihop! Vi håller tummarna för härlig vårvärme!

:)

Moa

Kalasservice Zillomans kalasbutik
Postat 2011-03-11 18:57 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Tema: Pirat

Hej hopp på Er alla bloggläsare!

 

Ni trodde väl inte att jag gett upp på mina temakalas?! :o)

Här kommer fler tips som jag hoppas kan vara intressanta!

 

TEMA: Pirat

Möjliga aktiviteter:

Ett lätt sätt att få alla barnen riktigt piratiga är att ta ett gammalt tyg och klippa till det till passande hucklen till barnen. Om man vill göra detta till en aktivitet så kan barnen själva få dekorera sitt huckle efter önskemål.

Man kan även ordna en svart ansiktsmålningsfärg och måla läskiga sår eller kanske måla barnens ögon så det ser ut som att alla har ögonlappar precis som riktiga pirater.

Hela havet stormar leken eller kanske skeppsbrott?! Superkul lekar som man kan anknyta till temat.

 

Godispåsutdelning:

Skattjakt är ju en klassiker på detta tema. Ordna en fin skattkarta som barnen kan kan gå efter och finna skatten. Man kan även göra olika uppdrag så de når skatten.

Fiskdamm hör också hemma i temat.

Ett annat roligt alternativ tycker jag är att köpa guldpengar och sätta upp olika stationer där barnen får utmaningar såsom gåtor, klurisar eller något fysiskt uppdrag. För varje utmaning de klarar får de en guldpeng och när de samlat ihop tillräckligt många guldpengar så kan de få komma till uppfiskningen av påsarna. Då kan man göra så att man fäster alla godispåsar i långa snören och gömmer påsarna så att de inte kan se dom. När de visat att de samlat ihop guldpengarna får de välja ett snöre och dra upp sin fångst. Man kan även fästa busiga saker såsom toapappar, bjöja, sko, strumpa etc så de får bottennapp innan de får själva påsen.

 

Förslag på upplägg:

2 timmars kalas

15 min välkomna och presentöppning (kanske snurra flaskan passar in på temat under paketöppningen)

15 min fika

15 min lekar (se förslag ovan)

45 min besök av vår prirat:

- Skepp ohoj! säger Piraten och därmed är kalaset ett riktigt Sjörövarkalas. Med trollerier direkt från kaptenens hytt, väl tillspetsade historier blir stunden saltstänkt och rolig!

Efter showen viker Piraten fina figurballonger. Varför inte ett piratsvärd? 

15 min godispåsutdelning

 

Ha en härlig dag nu allihopa!

 

Moa

 

 

Kalasservice Temakalastips
Postat 2011-03-07 11:06 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Vilket blogguppehåll!

Hej på Er denna härliga, soliga lördag!

 

Ojojoj vad långt det blev mellan blogginläggen...flera veckor. Här kommer lite om vad dessa har innehållit:

 

Många härliga jobb på flera ställen i Sveriges avlånga land så flera härliga resor och trevliga jobb som Clown, Ballonguppblåsare, Projektledare, Ansiktsmålare mm. Genom detta har jag självklart träffat många glada barn!

Vi häller även på med planeringen inför Baby & Barn mässan i Götebörg den 15-17 april i Göteborg där vi ska vara med med montrar, underhållning mm. Det ska bli superkul och om Ni bor i närheten eller har vägarna förbi Svenska Mässan så hoppas jag att Ni kommer in och hälsar:)

Mer information om mässan hittar Du här

Sen har vi, som vanligt under våren, många utvecklingsprojekt och härliga förfrågningar, samarbeten på gång. Jag kan inte avslöja något men jag lovar att berätta så fort jag kan!!

 

Denna lördag ska jag på ett härligt kalas i Stockholmsområdet och jag ska vara min Clownfigur Blomman...så mot nya äventyr! 

 

Ha en underbar lördag och helg så skriver jag mer i nästa vecka!

 

Moa

Clownen Blomman Eventservice Kalasservice
Postat 2011-03-05 12:04 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'