Kalasdags - Testpatrullen

Testpatrullen

Barn testar barnaktiviteter och kalasarrangemang

20 klasskompisar testar agentkalas med Spy:Co!

Spy:Co heter en kalasarrangör som  arrangerar interaktiva agentkalas som inkluderar modern teknik och mycket spänning och kluringar. Dessa unika kalas finns i fyra varianter och man kan ha dem både ute och inne. Efter att ha läst om dessa ville det gärna testas av två nyblivna åttaåringar i barnpatrullen!

Kalasförberedelserna började när det damp in ett efterfrågat brev hem ifrån Spy:Co  (http://www.spycobarnkalas.se/sv-SE) och där kunde vi ”tjuvkika” på vilka bovar man ska jaga och inte minst testa Spy:Co kepsen och känna lite på medföljande agentklistermärken. Redan där steg spänningen. Vi satte oss sedan tillsammans in i vad ett agentkalas är och läste instruktionerna (föräldrainstruktionerna fick barnen inte läsa) och vi gick in på deras hemsida och spanade runt. 

 Som föräldrer förbereder man sig genom att läsa igenom föräldrainstruktionerna, rita en karta och att gömma 10 medföljande ledtrådar längs kartan, resten ordnar Spy:Co. 

Födelsedagsbarnen i sina agentkepsar.

Vi delade in barnen i 3 lag, de var väldigt förväntansfulla och den första filmen som ger barnen en förståelse för varför deras agenthjälp behövs och vad de ska göra gjorde dem mycket engagerade. De fullkomligen sprang iväg med kartan efter att ha lyssnat på instruktionerna. När de väl hittade ledtrådar  samlades de i en grupp och löste frågan tillsammans.

Ledtrådskort som man fyllde i för att senare ringa in och läsa upp för agentchefen. 

De förstod snart att den medföjande agenthandboken behövdes och de turades om att läsa upp ledtrådar, problemlöste tillsammans och någon skrev sedan ner svaret. Därefter var det jakt på nästa ledtråd! Efter några ledtrådar ringde man in till agentchefen för att se att man var på rätt väg genom att ge ett svar på en ledtråd. Väldigt interaktivt och roligt!

Det var väldigt roligt med kontakt med Spy:Co/agentchefen hela vägen samt de olika filmerna gjorde det riktigt bra. Alla grupper lyckades lösa alla ledtrådar och slutföra uppdraget. Det blev ingen tävling mellan grupperna vilket var bra, de fick istället koncentrera sig på att lösa och finna ledtrådar tillsammans. 

Grupp 1 problemlöser tillsammans. Vad är rätta svaret och hur tar vi reda på det, kan vi få se filmen igen var frågor som ställdes.

Det var lite klurigt ibland, det gäller att slå sina hjärnor ihop som någon sa : )

Det var väldigt uppskattat att agentchefen ringer till födelsedagsbarnen efter det alla grupper ringt in sina svar, för att  gratulera barnen. De uppmanas då att se på en liten film om hur bra upplösningen gått, vilket gjorde att barnen igen samlade ihop sig. Vilket kan behövas om man som i vårt fall var 20 barn i samma kalaslokal. 

Vi frågade några av barnen vad de tyckte om kalaset och här kommer någras svar:

-Alltså så spännande och svårt också, men inte för svårt!

-Det var jättekul att leta och läsa upp ledtrådar för min grupp!

- Jag gillar verkligen att vara agent, kommer agentchefen ringa med nytt uppdrag nästa år?

- Kepsen, jag gillar kepsen, den är så....agentig! Och jag känner mig så smart!

-Spännande att vara agent, jag vill gärna vara det igen! Finns agentchefen på riktigt alltså?

- Jag kände mig lite som en tonåring, man kände sig så mycket äldre när man fick lösa ledtrådarna! Det var jättekul! 


Det finns olika svårighetsgrader på agentkalasen beroende på hur gamla barnen är, Spy:Co är väldigt snabba på att svara och guida och allt fungerade utmärkt. Rekommenderas starkt!!

Här kan man läsa mer om Spy:Co's agentkalas! 

Postat 2016-12-05 20:34 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'