Kalasdags - Testpatrullen - Discokalas på Stockholm Salsa Dance!

Testpatrullen

Barn testar barnaktiviteter och kalasarrangemang

Discokalas på Stockholm Salsa Dance!

Kalaspatrullen har provat på discokalas, eller närmare bestämt ett Hip Hop kalas - på Stockholm Salsa Dance. De ur barnpatrullen som var med log i hela två timmar -från början till slut!

Vi mötes av en kalasvärdinna och var lite tidiga på plats.  Under tiden vi väntade in kalasgänget fick de vara sin egen DJ och egna önskelåtar las till, samt var det superkul att få blåsa upp ballonger.

Strax kom gästerna och det styrdes upp till lekar; dansstopp, limbo, danskull, hela havet stormar och kurragömma. Det fanns även tid för fridans och en storebror som lärde barnen dansa en kortare koreografi. Under tiden det var lekar så fanns ett chips och popcornbord samt rikligt med saft. Det var helt klart discostämming :) Fartfyllt med dans, musik och flertal lekar. 

Lite senare  fylldes energin på med glass, strössel och chokladsås. Sedan avslutades kalaset med en fiskdamm. Man hinner mycket på 2 timmar! Killarna var helnöjda med kalaset och det önskas många fler discon framöver... Och så lär det väl också bli små småningom. 

Kalaset hölls av och på Stockholm Salsa Dance på Adolf Fredrikskyrkogata 13 i Stockholm. Se www.discokalas.com! Barnpatrullen rekommenderar starkt! Matteo 7 år sa efter kalaset " Limbon var roligast! Och koreografin! Och att ha alla kompisar där!"

Inlagt 2015-12-15 16:18 | Läst 12865 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'