Kalasdags - Recept & Koncept - Våffeldagen 25 mars!

Recept & Koncept

Det finns så många anledningar att fira! Det behöver inte bara vara födelsedagar och stora högtider. Här får du tips om vad som kan firas, små anekdoter ur en småbarnsmammas vardag samt inspiration till recept som passar för stora och små.

Våffeldagen 25 mars!

När jag pluggade i Uppsala hade vi stor champagnefrukost i min lägenhet på Valborg. Till detta firande gjorde jag en ordentlig laddning våffelsmet. Smidigt för stora mängder våfflor och riktigt frasigt och gott. Tyvärr har jag ingen bild från tillfället... Men för er som vill prova något annat än de färdiga mixerna idag, kommer ett tips här.


Inlagt 2011-03-25 10:48 | Läst 5892 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
  ★ kalasigt.se ★
Göteborg


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'