Kalasdags - KalasBagerskan - Enkla halloween-dekorationer...

KalasBagerskan

Här hittar du allt som handlar om tårtor och bakning, bilder, recept, tips och idéer, inspiration...

Enkla halloween-dekorationer...Enkla ögon. Rulla två lika stora bollar i vit marsipan/sp/mmf. Blanda vitt och blått tills det blir lagom marmorerat, rulla en lite kul, platta till i handen och tryck fast på vardera boll. Rulla en mindre svart boll, platta till o tryck fast. Och till sist den lilla lilla vita bollen som ska föreställa en reflektion. Vill man göra ögonen riktigt läskigt kan man rita dit blodådror med tusch eller smal pensel doppad i röd färg.En enkel gravsten. Blanda 2/3 vitt med 1/3 svart, ev mindre till snygg marmorerad färg. Forma till en gravsten i önskad form. Gör ett litet kors i vitt och fäst med vatten/äggvita.
Rista in med vass kniv eller penna R.I.P.Enkel döskalle och benknotor. Rulla en slarvig boll och en liten mindre, lite mer fyrkantig till käke. Klämm fast käken, ev använd lite vatten/äggvita för att fästa bättre. Tryck runda hål med enden på en penna eller pensel, tryck in små bitar av svart för att få snyggare ögon. Gör en trekant till näsa och fyll med svart. Markera ut tänkerna i käken.

Rulla små avlånga bitar i vitt med en större klump i vardera ände,
tryck in den ovassa delen av en kniv för att få till benknotorna.

Kram Karin

Kategorier:
Halloween 
Inlagt 2010-10-09 20:45 | Läst 20078 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
2013-10-28 16:21   Kristina
Seriöst hur ska jag göra gravstenen eller döskallen om jag inte vad vad de är gjorda av det står ju bara rulla ihop bollar eller något men rulla ihop bollar med vad ?! för fan!
 
2011-10-24 16:36   Emma & Linnea
vad är grav stenen gjord av? tänkte ha en sån på våran halloween fest men det blir ju svårt att göra en när man inte vet...
 
 ! Ballongeriet
Malmö


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'