Kalasdags - Redaktionsbloggen - Härliga kalas!

Redaktionsbloggen

Här skriver vi om kalasdags.se, vad som händer, hur vi tänker, vart vi är på väg och lite blandat

Härliga kalas!

Kalasdags har synts på lite olika ställen och i lika olika goodiebags på sistone, vilket vi givetvis tycker är jätteroligt!

Vi besökte UnderbarnBARN på Stockholmsmässan (8-10okt) och knöt en massa nya och roliga kontakter. Under mässan delade loppi.se ut 10.000 ex av den sk "dagispåsen" och bland alla godsaker kunde man också hitta kalasdags superfina flyer!

Förra helgen syntes kalasdags i en annan goodiebag på ett mycket lyckat barnevent arrangerat av Skugge&co. Det var lanseringen av Kista gallerias nystartade koncept "kidscourt". Vilken toppenidé att samla allt för barnfamiljen! Läs mer om det på deras webbplats.

Hårfrisörerna uppe på kidscourt var en hit. Alla små barn fick sitta i en bil under klippningen och ville man fanns det en film att kika på bredvid spegeln. Senare blev det bio för alla barnen. Tack för det!

Nu på lördag finns vi med som samarbetspartner på Loppis 1 års kalas på Café Opera. Kolla in fina inbjudan!

Tillsammans med några av våra kalasfixare kommer vi vara där! Det blir clown, ballongvikare, ansiktsmålning och mycket annat. Vi ser fram emot deras kalas. Bilder och rapport kommer sen!

Den 28:e oktober har Cityfamiljen sytt ihop ett en föräldraföreläsning med Malin Alfven och Carlos Rojas och även där kan man hitta vår flyer i en härlig goodiebag. Läs mer om Cityfamiljen under vår Hej där-blogg.

 


Inlagt 2010-10-21 22:21 | Läst 6851 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)
" A+ i betyg Coolevents.se"
Årsta


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'