Kalasdags - Redaktionsbloggen - Discokalas i stan!

Redaktionsbloggen

Här skriver vi om kalasdags.se, vad som händer, hur vi tänker, vart vi är på väg och lite blandat

Discokalas i stan!

I fredags hade dottern och hennes två väninnor gemensamt discokalas. Gissa om de var laddade!

På inbjudan hade vi skrivit " Ta med inbjudan och gå direkt till V.I.P kön, och iklädd dig discokläder för dansgolv och varning för paparazzi som kan krypa i buskarna vid ankomst!

3 förväntasfulla och discoklädda 10 åringar stod bakom brorsorna när kompisarna anlände. Brorsorna var dörrvakter och hälsade alla välkomna och bockade av alla på V.I.P listan (kastade vänligt men bestämt ut allas föräldrar med) och alla fick en kalasstämpel på handleden. Värdinnorna delade ut läskbiljetter, lysarmband och blåbål med frukt och en partypinne i. Paparazzi var på plats med....

29 danssugna 10 åringar intog direkt dansgolvet. Vi hade hyrt parkleken invid skolan, stängt alla fönsterluckor så det blev riktigt mörkt, dekorerat med noter och girlanger ifrån panduro. Silverduk på paketbord som en snäll storasyster fint placerade alla paket på.

Musiken hade min dotter laddat ner på en telefon, vi köpte en månads spotify premium och laddade ner en 2 timmars lista. Telefonen kopplade vi sedan till högtalare som vi hyrde tillsammans med discoljus för en mindre peng. Väldigt lyckat och så enkelt! De två dörrvakterna förvandlades till DJ:s och tjejerna hade olika danslekar, såsom limbo, dansstopp mfl.

Vi bjöd på pizza slices ifrån pizzerian invid, popcorn i fina små popcornaskar som vi beställt ifrån Nöjesraketen (www.nojesrakteten.com) och bål och läsk och vatten för de allra svettigaste :).

När man är 10 år vill man fortfarande ha den där godispåsen vid hemgång, och dessa hade tjejerna gjort i ordning själva. Likaså hade de skrivit alla inbjudningskort och scrappat själva. Alla kompisar osade till tjejernas egna mailkonto. Jag tror förberedelserna var lika rolilga som själva kalaset! Och när man är tre familjer som delar på ett kalas är det både roligare att pyssla då det delas upp, och givetvis blir det billigare med. En hit hela vägen!

Ett mycket lyckat kalas, och ben och armar överallt, liksom popcorn...

 

 

 

Kategorier:
Restaurang/Lokal Dans- och musiklekar Disco Nio till elva år 
Inlagt 2010-10-11 10:20 | Läst 36513 ggr. | Permalink
(Logga in för att skriva en kommentar)


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!Bloggare och recensent sökes
Besök bloggen 'Busenkelt'