Kalasdags - Ankis presentblogg

Ankis presentblogg

Här tipsar jag om fina och braiga presenter för olika tillfällen, åldrar, tycken och smak!

Populär present till Spöket Laban fans

       
Vill tipsa om denna present. Innan jul fick jag veta att min systerson på snart 3 år gillar Spöket Laban och jag googlade runt på webben efter något passande och hittade då dessa små figurer i hårdplast, något större en en smurf. Jättefina var dom.

De söta figurerna finns i två olika uppsättningar, antingen ett set med Prins bus, Laban och spökpappan eller Spökmamman, Busan, Labolina och Rufus.

Såg även att dessa fanns att köpa på Åhléns för 129 kr. Beställer du dom här betalar du endast 95 kr/set. Där hittar du även fler Spöket Laban-relaterade produkter.

 

Dop födelsedag Kalas kille tjej Under hundralappen
Postat 2012-01-10 18:05 | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

Sushi kliver in i leksaksköket

Det här gulliga sushi-setet hittade jag av en tillfällighet i Yasuragi Hasseluddens egen lilla souvenirbutik. Jag råkade hamna där någon dag innan jul. För er som bor i Stockholmsområdet och ibland har vägarna förbi kan jag rekommendera ett besök i deras lilla shop. Där hittar man allt möjligt fint, fyndigt och roligt, det mesta japaninspirerat såklart. Presenter som man ju inte hitter var som helst.

Det är företaget Oskar & Ellen som står bakom denna skapelse som ju ligger helt rätt i tiden. Inte för att jag är en sushi-fan men det finns faktiskt flertalet barn i min närhet som älskar sushi. För dessa barn tror jag att denna present kan bli succé.

Shopen på Yasuragi tar 299 kr för sushi-setet och det verkar vara ungefär samma pris även på nätet. Här hittade jag den på webben http://www.abcleksaker.se/sushi-set-i-tyg/3627-0

Setet innehåller sex olika sushibitar, ett fat med sojasås och wasabi och fina shopsticks. Totalt 10 delar. Allt är tillverkat i tyg och går att tvätta i 40 grader handtvätt.

Rekommenderas från 3 år.

Dop födelsedag Kalas kille tjej
Postat 2012-01-10 17:48 | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera


Vill du synas här? Klicka här!

Ja, tack

Jag vill ha Kalasdags nyhetsbrev!











Bloggare och recensent sökes




Besök bloggen 'Busenkelt'